Вижте неотразимата Алекс Богданска на червения килим на Филмовия фестивал във Венеция

Най-успешната инфлуенсърка в България Александра Богданска бе поканена от Armani beаuty на Филмовия фестивал във Венеция. Красавицата се появи на червения килим с божествена рокля от Houte Coutire дизайнерката Пембе Кенан.

Богданска завърши неотразимата си визия с грим от Armani Beauty, който идеално подчертава неотразимата ѝ визия в дългата рокля с пришити бели мъниста.

Но това не е всичко! Александра сподели с феновете си и статия от EVIE, в която я поставят сред най-добре облечените дами на фестивала рамо до рамо със световноизвестната Бианка Балти.

"Хора! Припадам! @biancabalti беше моя идол като дете! А сега виждам, че стоя наравно наравно с нея и Джордж юклуни в стаия за най-добре облечени на Филмовия фестивал", написа тя в социалните мрежи.

След грандиозното събитие, Богданска публикува Сторита, в които сподели вълненията си преди и по време на фестивала и изрази своята благодарност към почитателите си.

"Супер много се вълнувах снощи, треперех, когато трябваше да изляза на прословутия червен килим. Не спах нито предната, нито тази нощ. Сега, след като виждам подкрепата от хора, които дори не познавам... чувствам се много благодарна!", каза тя.

3 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay