За брака и известните

Семейство, като на Шрек, искат децата на Анджелина

За брака и известните

"Хей, хората във филмите се женят. Вие защо не сключвате брак?" Това са започнали да питат родителите си децата на семейство Джоли-Пит.

В интервю, по време на телевизионното предаване Nightline, актрисата сподели, че малките ѝ наследници са любопитни, относно семейния статус на звездната двойка. Те дори им давали за пример Шрек и Фиона, които се радват на щастлив съвместен живот.

Отговорът на Анджелина бил, че не е нужно двама души да сключват брак, за да бъдат истинско семейство.

Вероятно актрисата е права. Двамата с Брад Пит имат шест деца, три от които са осиновени. Голямото семейство се състои от Мадокс, който идва от Камбоджа, Захара, родена в Етиопия, Пакс от Виетнам, Шайло Нувел и близнаците Нокс Леон и Вивиен Марчелин.

В този случай, когато любовта е основна движеща сила, подписът наистина е без значение.

18 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 06.12.2011|14:27
Подписът не прави семейството, по-скоро е формалност със сантиментална стойност. :) Още повече в Холивуд, където браковете се разтрогват с такава лекота и продължават дори по няколко часа. Спомням си, че преди време дъщерята на Салма Хайек и беше задавала въпроса защо имат различни фамилии и ако не се лъжа, това бе една от причините двамата с Пино да се вземат.
1
Не е посочен 06.12.2011|11:28
Според мен и двамата малко ги е страх. Всеки има поне един брак зад гърба си (за Анджи са два), който се е разпаднал и сега сиогурно искат да видят колко дълго ще трае щастието им ако не са женени. Аз им пожелавам да останат завинаги заедно и щастливи. И двамата го заслужават.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay