Забавните прякори, с които Кортни Кокс и Дженифър Анистън се наричат помежду си

Връзката на Дженифър Анистън и Кортни Кокс е едно от най-сладките приятелства в Холивуд, разцъфтяло от работата им през 1994 г. на снимачната площадка на "Приятели". Според The ​​Hollywood Reporter, по време на церемонията на Холивудската алея на славата на Кокс, Анистън казва: "Бях наистина нервна да се срещна Кокс, защото бях голям фен"." Тя завърши трогателната си реч, като нарече Кокс своята небиологична сестра, което доказва колко близки са се сближили двамата с времето.

Според техните акаунти в социалните мрежи Анистън и Кокс прекарват значително време заедно и дори имат очарователни прякори един за друг. Въпреки че не си спомнят точно откъде идват сладките псевдоними, Кокс нежно нарича Анистън "Jenny Louise", докато Анистън нарича Кокс "Cox-N-Hammer".

Тяхното приятелство на екрана е като от книгите и изглежда същото може да се каже за връзката им в реалния живот, тъй като те продължават да се подкрепят взаимно в различни начинания. Кокс често изразява привързаността си към Анистън в Instagram, публикувайки трогателни постове от специални събития и техните по-небрежни срещи. В сладка  публикация за рождения ѝ ден, включваща нея и Анистън, Кокс пише: "Светът определено стана по-ярък в деня, в който се роди това момиче."

Те имат псевдоним и за Лиса Кудроу

В прочувствена почит към Кортни Кокс на нейния 59-и рожден ден, Дженифър Анистън изрази любов към дългогодишната си приятелка, заявявайки: "Ако сте имали късмета да я познавате, знаете колко невероятна е тя", нежно подписвайки надписа с , "Обичам те, Кокс-Н-Хамър!" Произходът на очарователния псевдоним остава неясен, оставяйки място за спекулации. Може би звездата е умела да борави с чука в къщата или да заковава всичко, с което се захване?

В отговор Кокс отвърна на обичта в коментарите, които дотогава бяха изключени, споделяйки собствения си прякор за Анистън.

"Обичам те, Джени Луиз", написа тя.

Това не е първият път, в който Кокс разкрива този сладък прякор, тъй като преди време го използва в публикация в Instagram, посветена на 52-ия рожден ден на Анистън. "Честит рожден ден, Джени Луиз! Познаваме се толкова отдавна, че дори не помня защо те наричам така", казва Кокс под няколко стоплящи сърцето им снимки.

Връзката в реалния живот между двете звезди от "Приятели" включва и третата им екранна приятелка, Лиса Кудроу, която също има набор от собствени прякори. Анистън с любов я нарича "Флуш", както тя разкри в публикация за рожден ден , докато Кокс нежно нарече Кудроу "Loot" под карусел в Instagram  с техните усмихнати лица.

Истината е, че Кокс и Анистън са наистина близки приятелки в реалния живот. Техните герои от "Приятели", Рейчъл и Моника, са били приятелки от детството и въпреки че не споделят произхода на приятелството си и се срещат по-късно в живота, Анистън и Кокс са били една до друга през всички възходи и падения.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay