Какво е здравословното състояние на Мадона?

Мадона е хоспитализирана след "сериозна бактериална инфекция", но се очаква да се възстанови напълно, според публикация в Instagram от нейния мениджър Гай Осиари. Изпълнителата на "Material Girl" беше принудена да отложи предстоящото си турне "Celebration", туй като беше приета в интензивното отделение поради медицински проблеми.

Публикацията на мениджъра ѝ гласи: "В събота, 24 юни, Мадона разви сериозна бактериална инфекция, която доведе до няколкодневен престой в интензивното отделение. Здравето ѝ се подобрява, но тя все още е под медицински грижи. Очаква се пълно възстановяване." 

Мадона обяви световното си турне през януари, за да отпразнува 40 години в на сцената, но изглежда, че тези планове вече са отложени. Нейният мениджър продължи в Instagram: "В момента ще трябва да поставим на пауза всички ангажименти, което включва и турнето. Ще споделим повече подробности с вас веднага щом ги получим, включително нова начална дата за турнето и за пренасрочени концерти."

Оказва се, че това не е първият сериозен здравословен проблем на певицата. Поп суперзвездата бе хоспитализирана през август 2005 г., когато падна от кон, докато празнуваше 47-ия си рожден ден с тогавашния си съпруг Гай Ричи и децата Лурдес и РокоИнцидентът, който се случва в нейното имение от 1200 акра Ashcombe House в Обединеното кралство, остави Мадона с три спукани ребра, счупена ключица и счупена ръка.

Също така, певицата претърпява операция за смяна на тазобедрена става през 2020 г., след нараняване, което получава по време на "Madame X" преди 11 месеца. Тогава поп звездата сподели, че нейната травма на тазобедрената става и операцията за смяна са ограничили известната ѝ мания за фитнес.

 


 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay