Кание Уест публикува скандални снимки на жена си в социалните мрежи

Кание Уест публикува скандални снимки на жена си в социалните мрежи
Instagram

Очевидно Кание Уест няма проблем с това жена му да бъде "прекалено сексуализирана"… стига да е Бианка Ченсори.

Противоречивият рапър използва Instagram във вторник, за да сподели скандални снимки на жена си, която позира в черно бельо, толкова миниатюрно, че едва покрива зърната ѝ.

Първата снимка, която Уест публикува без описание, беше селфи в огледало, показващо Уест на заден план и Ченсори на преден план. 28-годишната моделка позира с микро горнище и кожен корсет, дълъг тренчкот и ботуши с висок ток.

Второто изображение е самостоятелна снимка на австралийската красавица в мраморна баня, гледаща надолу към пода.

Кание Уест публикува скандални снимки на жена си в социалните мрежиInstagram

Той също така качи трета снимка, показваща Ченсори, носеща черни микро прашки и мъничко розово бандо, което едва задържа гърдите ѝ. "Без панталони тази година" гласи описанието.

Потребителите бяха наистина критични към публикациите и мнозина изразиха недоволството си в коментари.  Други твърдят, че Уест се опитва твърде много да трансформира Ченсори в бившата си съпруга Ким Кардашян. Друг наблюдател отбеляза: "Чакай, Кание не критикуваше ли Ким, че се облича твърде провокативно?".

Съвсем наскоро, през октомври миналата година, носителят на Грами каза пред Тъкър Карлсън от Fox News, че има не е доволен от изображенията на Skims", линията за интимни дрехи и облекло на Ким.

"Чувствах, че има много образи, които са прекалено сексуализирани и неща, които не бих искал да виждам жена си и определено не дъщерите си, да правят в бъдеще, за да продават продукт", уточни той тогава.

"Проблемите" на Уест с кампаниите на Скимс  повториха оплакванията му относно "мократа," стегната визия на Кардашиян за Met Gala 2019  от Тиери Мюглер, която той нарече "твърде секси" в епизод на риалитито им.

"Корсетът, бельото, цялото това настроение – просто имам чувството, че съм преминал през този преход от това да бъда рапър, гледайки всички тези момичета и след това гледайки жена си, като "О, моето момиче трябва да бъде точно като тези други момичета, показвайки тялото си, показвайки това, показвайки онова", каза музикантът.

42-годишната Кардашян отговори на Уест, че неговата "отрицателна енергия" ѝ създава "наистина огромно безпокойство", на което той отговори: "Ти си моя съпруга и ми се отразява, когато снимките са твърде секси".


0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay