Памела Андерсън отново е неотразима без капка грим на лицето си

Памела Андерсън излага естествената си красота на показ.

56-годишната актриса се появи без грим на модните награди 2023 в Лондон в понеделник. Тя украси червения килим, облечена в изцяло бял тоалет, състоящ се от чифт широки панталони, широка блуза и кремаво сако.

Андерсън съчета визията с малки сребърни обеци. Въпреки стилния тоалет, в центъра на вниманието бе нейното лице без капка грим. Това е вторият път, в който актрисата се показва напълно натурална - преди това тя се появи без грим на Седмицата на модата в Париж.

Във видеозад зад кулисите на Седмицата на модата, публикувано от Vogue France, Андерсън обяснява защо е решила да се покаже без грим.

"Не знам, нещо просто ме обзе и се обличах в тези красиви дрехи и си помислих: "Не искам да се състезавам с дрехите. Не се опитвам да бъда най-красивото момиче в стаята. Имам чувството, че това е просто свобода. Това е освобождаване", казва тя. Звездата от "Спасители на плажа" отбелязва, че сама развива новата си визия и стил.

"Нямам нужда от стилист . Нямам стилист. Нямам екип. Просто правя това, свободен стил", добавя Андерсън. Тя обяснява, че иска да бъде модел за всички аспекти на красотата.

"Чувствам се като жена и жена на моята възраст, и жена в очите на обществеността... твоята работа също е да бъдеш модел на всичко. Просто всякакви избори. Така че аз просто съм себе си, един вид Аз съм, във всички тези страхотни дрехи, които тичат из Париж", продължи тя.

Андерсън описва изживяването като "освобождаващо, забавно и от части бунтарско".

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay