Чанинг Тейтъм за чудото да бъдеш баща и забавлението, наречено "стриптийз"

Актьорът иска да покори нови висини в Холивуд

Чанинг Тейтъм за чудото да бъдеш баща и забавлението, наречено "стриптийз"

Чанинг Тейтъм оглави августовския брой на списание Vanity Fair и разказа интересни подробности около заснемането на новия си  касов хит "Професия: Стрийптизьор 2" (Magic Mike XXL). 35-годишният красавец определено не може да се оплаче от липса на късмет през последните години.

Доста от филмите с негово участие разбиват боксофисите и му носят още по-голяма слава. Но една лента се отличава от останалите му изяви - "Професия: Стрийптизьор" превърна Чанинг в още по-голяма звезда и блян за милиони жени по света.

Актьорът споделя пред изданието, че му е било изключително интересно да се снима в този проект, защото самият той е работил като стрийптизьор в миналото. Бил е обикновено момче от средно голям град, което просто е искало да преследва мечтите си. Започва да танцува в нощен клуб и един ден собственикът го пита дали би опитал и без дрехи.

Чанинг разкрива, че танците постепенно го отвеждат до други, по-големи възможности. Снима се в няколко реклами, а след това идват и прослушванията за филмови роли.

Чаровникът споделя, че ще му бъде доста странно, когато дъщеричката му порасне и види баща си в подобен филм. Заснемането на лентата е било голяма веселба и с колегите му са се чувствали като по време на ваканция, но актьорът не е сигурен дали би направил подобно нещо отново. Той споделя, че всъщност е ужасно неудобно да носиш прашки и да танцуваш с тях.

Чанинг е готов да разгърне нова страница в живота си. Той признава, че бащинството е променило както самия него, така и желанията му относно професионалното му развитие. Актьорът казва, че все още е зашеметен от малкото чудо, което двамата със съпругата му и негова колега, Джена Дюън, са сътворили.

Той искрено се възхищава на съпругата си и на всички останали дами, които са станали майки. "Чувстваш се толкова безпомощен по време на раждането. Мислиш си, че си голям мъж и можеш да се справиш с всичко, но се оказва, че жените са много по-силни. Съпругата ми е истински боец. А аз можех само да стоя до нея и да ѝ подвиквам като някоя мажоретка.”

Чанинг разкрива, че в началото е бил доста изплашен от собственото си дете, защото се е страхувал да не обърка нещо. Но сега за него няма по-страхотно чувство от това да бъдеш баща. "Децата са като малки огледала, които тичат наоколо и ти показват неща за самия теб, които не си знаел преди”, допълва звездата.

Красивият татко, вдъхновен от прекрасното си семейство, иска да развие и кариерата си. Желанието му е да започне да се превъплащава във все по-сериозни роли и да си извоюва централно място в кино средите. Не би трябвало да му е особено трудно, като се има предвид колко талантлив, упорит и чаровен е Чанинг.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay