Няколко неща, които показват, че сте сексуално съвместими

Разберете дали си пасвате в леглото

Няколко неща, които показват, че сте сексуално съвместими

Сексуално съвместими не означава само да те побият тръпки, когато той докосне гърдите ти или прокара палаво ръка през талията ти. Не бива да бъркате сексуалното желание с истинската любов. Ето няколко сигурни знака, че сте съвместими не само в живота, но и в леглото.

Можете да комуникирате и за това не са необходими думи

Само поглед и ви стига да прочетете мислите на другия. Това придобито качество помага много в леглото.. докато сте си пожелали нещо, той вече е на точното място и ви ощастливява.

Имате си доверие

Едва ли бихте правили секс с човек, на когото не вярвате.

Не се страхувате да експериментирате

Имате си доверие и това ви кара да опитвате нови и нови неща. Болката ви възбужда, непознатото ви е любопитно и това прави сексът дяволски добър.

Имате желание за секс по всяко време

Всеки момент е добър за секс. Всъщност няма друго нещо, което толкова много да обичате. Достатъчна е малка дума, намек или допир и вече търсите място, на което да съблечете дрехи и отдадете тела един на друг.

За вас не съществуват табута в секса

Оралната и аналната любов са ви любими и няма нещо, което да не сте опитали и да не сте харесали. Е, болеше малко от белезниците последния път, но пък беше много яко и сте склонни да повторите.

Усещате емоциите на другия, докато правите секс

Толкова сте се слели, че можете да разберете какво иска другия и се съобразявате с него, защото за вас важно е не само да получите удоволствие, но и да дадете.

Правете секс и се обичайте! Не мислете за нищо друго! Ако сте отдадени на партньора си, то със сигурност ще правите качествен секс.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

7 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay