Разплети мрежата от тайни и спечели кинонагради с Jenite.bg!

Разплети мрежата от тайни и спечели кинонагради с Jenite.bg!

През 2024 година нейната мрежа свързва всички! На 16 февруари, само в кината, Мадам Уеб ще ни запознае с историята на една от най-енигматичните героини от комиксите на Марвел. Филмът е част от популярната Спайдър-мен вселена на Сони.

Мадам Уеб ни представя Касандра Уеб (в ролята влиза звездата Дакота Джонсън, позната от хитовете Петдесет нюанса сиво, Суспирия, Изгубената дъщеря) – парамедик в Ню Йорк, която след близка среща със смъртта се сдобива с необикновени способности. Принудена да се изправи срещу мрачни тайни от своето минало, Уеб влиза в контакт с три млади жени, които са свързани по между си и които са предопределени за велики дела в бъдещето... Но само ако успеят да преживеят смъртоносното настояще.  

Jenite.bg ви предизвикват да разплетете мрежата от тайни, за да спечелите оригинални кинонагради! Отговорете правилно на въпроса и отбележете двама приятели в коментар. Ще зарадваме двама от вас с награди от Мадам Уеб.

С каква специална дарба се сдобива Касандра Уеб?

А) Да се телепортира

Б) Да става невидима

В) Да вижда бъдещето

Имате време да участвате от 09.02 до 18.02.2024 г. включително! Победителите ще бъдат обявени на 19.02.2023 г. в сайта на Jenite.bg, както и в официалната ни Facebook страница.

Надхвърляме времето и пространството с Мадам Уеб от 16 февруари само в кината, 4DX и IMAX.

* Играта се организира от сайта Jenite.bg, който е част от интернет медийна група "Новините" ЕАД. 

* "Новините" ЕАД се задължава да НЕ предоставя личните Ви данни на трети лица.

* Участието в играта означава, че сте съгласни с Общите правила за ползване на "Новините" ЕАД, както и с официалните правила на играта.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay