Голата муза Кандис Суанепул

Ангелчето на Виктория обича да се съблича

Напоследък често ви разказваме за Кандис Суанепул. По-скоро ви я показваме. И в това няма нищо чудно - ангелчето на Victoria’s Secret е главно действащо лице в редица прелестни фотосесии.

Летният брой на списание Muse е посветен на блондинката, която обича да пътува. Освен с подробно интервю, изданието е "гарнирано" с богата фотосесия.

Тя представя Кандис в няколко пласта, като най-любопитни са голите снимки на модела. Още преди кадрите да бъдат показани, южноафриканската красавица публикува една от тях в Twitter, като сподели, че фотосесията за Muse е сред любимите ѝ. А на фона на стотиците, които има зад гърба си, това наистина е признание.

За спомените от детството си, Суанепул разказва: "Израснах във ферма и всеки ден беше приключение. Подстригвах овце, доях крави и всеки ден плувах в езерото. Постоянно вървях след баща ми, брат ми и братовчедите, като се опитвах да бъда една от тях. Една от момчетата. Строяхме разни неща, ходихме за риба... Сега всичко ми изглежда като далечен сън."

Едно от най-големите предизвикателства в кариерата ѝ е да остане мотивирана, без значение колко трудно е всичко. Споделя, че по време на това "пътешествие" е научила за себе си повече, отколкото е предполагала.

Макар че красотата на Кандис е всепризната, тя също си има модел за подражание. Нищо чудно, че това е най-високоплатената в индустрията Жизел Бюндхен. Суанепул казва, че харесва супермодела заради личността ѝ и умението ѝ да бъде бизнесдама. Допълва, че симпатизира и на Летисия Каста заради естествената ѝ красота, а от иконите на миналото се възхищава на Мерилин Монро, Елизабет Тейлър и Карън Мълдър.

Но стига толкова приказки. Разгледайте удивителната фотосесия в нашата галерия. Вероятно снимките ще ви дадат отговор защо са сред любимите на ангелчето Кандис Суанепул.

6 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



5
Не е посочен 19.06.2012|11:10
много добре изглежда и облечена
4
Не е посочен 18.06.2012|18:59
Лелеее и аз искам такова перфектно тяло :)))
3
Не е посочен 18.06.2012|17:00
Мноого красива.
2
Не е посочен 18.06.2012|16:43
Много е красива, определено:))
1
Не е посочен 18.06.2012|15:46
Каква визия, какво чудо! Невероятна, ослепителна, прекрасна!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay