Еленко Ангелов: "Това, че мъжете отказват секс е аномалия!"

Еленко Ангелов: "Това, че мъжете отказват секс е аномалия!"

"В днешно време имаш всичко на една ръка разстояние. Младите започват да изследват секслуаността и различните типове жени твърде рано - на 13-14 години", смята Еленко Ангелов.

Но това ли е основната причина мъжете все по-често да отказват секс в по-зряла възраст? Днес ще видим какво споделиха Ирина Карабаджак и Еленко Ангелов пред водещата на Jenitebg.

"Мъжете заемат по-високопоставени позиции и имат повече нерви в ежедневието. понякога са изцедени до такава степен, че не искат да си дойдат вкъщи и да разпуснат", споделя Ирина.

Тя смята, че съществува и още една причина, която отчуждава двамата партньори и това е именно рутината. Единственото решение, според нея, е да се направи нещо по-ярко и атрактивно, което да съживи любовта и страстта между двамата партньори.

"Мъжете все по-често отказват секс. Защо? Една от главните причини е липса на тестостерон - неговото качество и количество. Както и да се храним, ние сме обградени от битова химия - как след това подуване да ни се прави секс? Работим по начин, който ни изцежда. Всичко това е кортизол, който разказва играта на тестостерона", потвърждава Еленко.

Ирина, от своя страна, подчерта важността и на физическите фактори, като за нея най-големият убиец на страстта е рутината! 

"Аз съм home office и постоянно съм в рутината. но по някога съм в настроение да посрещна мъжа гримирана и в готина рокля. Така се чувствам жена, а той осъзнава, че не се гримирам само, за да ме оцени обществото, а искам той да ме оцени", споделя Ирина.

До какви изводи стигнахме относно навика на мъжете да отказват секс, може да видите във видеото:

 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay