Какво да очакваме от 4-тия сезон на хитовия сериал "Емили в Париж"?

Netflix официално потвърди, че Емили Купър ще остане във френската столица за четвърти сезон на хитовия сериал "Емили в Париж" за още любовни триъгълници, изгарящи ретината тоалети и спиращи дъха музикални изпълнения.

Кой ще бъде в актьорския състав на "Емили в Париж" сезон 4?

Лили Колинс и Ашли Парк ще се завърнат като Емили и Минди, вероятно заедно с другите силни герои на шоуто: Камил Разат (Камил), Лукас Браво (Габриел), Филипин Лерой-Бюлио (Силви), Самуел Арнолд (Жулиен) и Бруно Гуери (Люк). Остава обаче въпросът относно съдбата на Алфи (Люсиен Лавиконт). Дарън Стар, създателят на "Емили в Париж", намекна за бъдещето на Алфи в интервю за Deadline, като каза: "Не мисля, че романтично той е в картинката все още. Но и не мисля, че това ще изведе Алфи от шоуто. Той със сигурност има причина да е в Париж и работи с Габриел. Всичките ни герои все още са свързани, но по по-сложен начин.”

Какъв ще бъде сюжетът на Емили в Париж сезон 4?

Въпреки че Стар не е разкрил конкретни сюжетни точки за Сезон 4, той даде на феновете представа какво могат да очакват в интервюто си с Deadline. За връзката на Емили с Габриел той каза: "Мисля, че голям въпрос, върху който трябва да се мисли през следващия сезон, е, че Емили не дойде в Париж за романтика, тя дойде за работа и мисля, че и двамата са на различно, по-зряло място в живота им, Емили и Габриел, и определено по-сложно място."

Той добави, че двойката и бившата на Габриел, Камил, по всяка вероятност ще продължат да съществуват съвместно и може би дори ще останат в една и съща сграда. "Всички са въвлечени в живота на другия, приятели са, работят заедно", продължи той. "Всички те са много свързани. Но просто мисля, че тук имаше някои големи непредвидени усложнения, особено за Емили. И може би "Емили-Габриел" не е писано да бъде, поне в близко бъдеще."

Стар също така заяви, че ще можем да видим повече за София (Мелия Крейлинг) и съпруга на Силви- Лоран (Арно Бинар). Темата на сезон 4, добави той, ще бъде "как да балансираме бизнес и токсични взаимоотношения, защото това ще се случи с много от нашите герои". А що се отнася до Минди, която излиза с Нико (Пол Форман), но трябва да участва на Евровизия с бившия си Беноа (Кевин Диас)? "И двамата ще бъдат в живота ѝ", потвърди Стар. 

Кога е премиерната дата на четвъртия сезон?

Датата все още не е потвърдена от Netflix, но като се има предвид, че последните два сезона на "Емили в Париж" бяха пуснати през декември, вероятно и следващия сезон ще бъде наличен в края на годината.

Ще има ли още сезони на "Емили в Париж"?

Вероятно да. На въпроса от Deadline дали Сезон 4 ще бъде последната глава на историята, Стар отговори: "Определено смятам, че шоуто има живот и след следващия сезон. Не се вижда края, докато всички не почувстваме, че е време да свърши."

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay