Дългите поли: задължителни за пролетта

Време е да облечем дългите поли

Време е да извадите дългите поли от гардероба. Ако нямате такива побързайте да си набавите, защото за тази пролет ще ви бъдат повече от необходими.

С мисълта за безгрижния стил, за който не полагате много усилия, дизайнерите представиха през септември миналата година концепцията за пролетния сезон – ежедневие, изпълнено с разнообразие от стилове, съчетани с лекота и измамна небрежност. Но нека това не ви звучи като хаос или кич. Визията през пролетта трябва да комбинира разнообразието в модата по умел начин, така че да създаде представа за естествен вид и в същото време да говори за стил, елегантност и женственост.

Тук идва "моментът" на дългата пола, която придава една особена естетика на визията. Тя ще издължи силуета ви и ще създаде фееричност на движенията ви. За да сте абсолютно в крак с модата, ние ви препоръчваме да заложите на цветните десени, които вече изпълват улиците с настъпването на по-топлия сезон.

И не забравяйте за материите – трябва да са леки и освен в класическия прав вариант е препоръчително да преминават и в набори, плисета и дипли.

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Блондинка си говори с приятелка: -Вчера ходих на очен лекар. -И какво ти каза? Как си със зрението? -Със зрението съм добре, но има друг проблем. Докторът ми каза, че трябва да науча азбуката.
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Не търси добрите качества в един мъж - всеки има такива! Търси лошите и се запитай, можеш ли да...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти