Лесна и красива украса за градината за вашето специално събитие

Сезонът на събитията на открито е тук! Време е да подготвим градинските партита за официални поводи като например сватба, а защо не и рожден ден или просто уикенд сприятели. Предлагаме ви няколко интересни идеи, които могат да ви вдъхновят да направите вашия повод още по-красив.

1. Декорация с цветя

Този тип украса е сравнително лесен за създаване. Изглежда чаровно и носи усещане за винтидж, приятна атмосфера. Определено ще впечатли гостите, а не е трудно да намерите няколко щайги и да сложите букет цветя върху тях. Можете да използвате изкуствени цветя, за да сте сигурни, че украсата ще изглежда добре, особено в по-топлите дни.

Лесна и красива украса за градината за вашето специално събитиеPinterest

2. Специални поставки за цветя на масата

Подредбата на масата е най-важният компонент в организацията на едно събитие. Там хората имат най-много време да се вгледат в детайлите. Лесно можете да съгласувате украсата на масата с цветното предложение по-горе. Прикрепете няколко летвички или ги залепете, поставете в тях чаши с вода, а в тях сложете свеж букет цветя.

Лесна и красива украса за градината за вашето специално събитиеPinterest

3. Направете си стена за снимки

На всяко важно събитие или по-голяма сбирка трябва да има снимки за спомен. Помислете къде ще можете да заснемете важните кадри предварително. Направете стена с цветя или с завеса плат. Можете да използвате ленти, пуснати свободно да падат, а между тях да сложите лампички или цветя. Гостите ще останат доволни, че сте си направили хубави снимки и събитието ще създаде още повече приятни емоции.

Лесна и красива украса за градината за вашето специално събитиеPinterest

4. Висяща украса

Градинските партита имат голямо предимство - позволяват разнообразна висяща украса. укачете я на дървета, в беседката за обяд, на оградата. Тези детайли дават тема на събитието, демонстрират, че всичко е там специално за повода, което само по себе си показва внимание към гостите. Старите крушки могат да свършат работа, като ги напълните с вода, сложите малко цвете в тях и ги пуснете да висят, завързани с конец.

Лесна и красива украса за градината за вашето специално събитиеPinterest

5. Украсете столовете

Ако обърнете внимание на местата за сядане събитието ви ще изглежда още по-стилно. Декорацията на столове е почти задължителна за всяко важно събитие. Съобразете се с вашия стил и тема при подбора на украса.

Лесна и красива украса за градината за вашето специално събитиеPinterest

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Спорят две блондинки: -Това е той. -Не е той. -Той е. -Абе не е той. -Хайде да го питаме. -Добре. -Извинете, това вие ли сте? -Да, аз съм. Двете блондинки едновремено една на друга: -Видя ли, бе!?
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
В един конфликт между сърцето и мозъка, следвайте сърцето си.
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Вярвате ли в прераждането?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Задайте въпрос
Вижте всички специалисти