Годишен хороскоп за 2020- Овен: Любов, пари, кариера, здраве

Годишен хороскоп за 2020- Овен: Любов, пари, кариера, здраве

2020 г. ще бъде година, в която всички зодиакални знаци ще могат да поставят ново начало, както в личния си живот, така и във финансов аспект.

Хороскопът за Овен за 2020 година разкрива, че новата година ще роди голяма доза ентусиазъм и личен и професионален успех. Ще откриете, че тази следваща година ще е далеч по-активна и ориентирана към целите, Овни, и всички негативни емоции, които ви тормозят, ще изчезнат.

Всеки от зодиакалните знаци има по 3 декана. Хороскоп за Овен за 2020 година, за различните декани:

1-ви декан: Ако вашият рожден ден е между 21 и 31 март, е добре да използвате всичките всеотдайност и дисциплина, които практикувахте през последните няколко години, и да се подготвите да превърнете тази невероятна година в сила, особено по отношение на това, което вашата енергия и убеждения внасят в живота ви.

2-ри декан: Ако вашият рожден ден е между 1 и 10 април, внимавайте с нрава си и неудовлетвореността, тъй като на другите може да им е много трудно да се разбират с вас. 

3-ти декан: Ако вашият рожден ден е между 11 и 20 април, тази година нещата ще станат много динамични и вие ще действате и реагирате бързо на всичко, което се случва около вас.

Влияние на планетите върху Овен през 2020:

В любовен аспект, Юпитер и Нептун ще внесат страст и креативност през новата година, което ще позволи на Овните по-добре да изразяват чувствата си и да създадат по-силна връзка с партньора си или с бъдещите потенциални партньори. Тази година Сатурн ще повлияе на професионалния живот на Овните и ще се изисква ефективност и по-добро управление на времето и енергията по време на работа.

Юпитер е до Сатурн до 20 декември и това ще донесе на Овните много причини за удовлетворение по време на работа: интересни предложения за работа, награди и признателност. Марс и Венера ще бъдат отговорни за романтичната еволюция на Овен през 2020 г. Януари, февруари и първата половина на март подготвят за Овен личностно развитие, напредък в кариерата.

Романтиката е в разгара си през април, когато преминаването на Венера през Овен носи чувственост, жажда за любов, голяма сила за съблазняване, късмет и хармония в живота на двойките.

Марс ретрограден в Овен между 9 септември и 14 ноември. През този период Овенът ще се чувства в застой, неспособен успешно да финализира всичките си планове. Те ще се чувстват разочаровани и безпомощни. Трябва да се въоръжат с търпение и да отделят възможно най-много време за себе си.

Пари

2020 година ще доведе до повишена нужда от сигурност. Ще искате да развиете дисциплина и ред в това как се справяте с парите. Ще усетите, че сте ограничени в способността си да изразявате себе си, но това ще започне да се подобрява през октомври и ноември.

Едва в края на декември ще започнете да виждате възвръщаемост на вашите инвестиции и ще започнете да навлизате в период, в който ще печелите пари. Може да имате конфликти в семейството, заради пари.

Кариера

В първите месеци на 2020 г. ще се окажете по-настоятелни и конкурентни. Ще се опитате да си проправите път чрез чиста воля за сила на личността, но не се изненадвайте, ако не проработи. Отношенията ви с колегите могат да пострадат. Те биха могли да ви възмутят, да ви ревнуват и да създават дистанция между вас. През тази година ще помислите сериозно за промяна, като напускане на настоящата ви работа, излизане в дълъг отпуск или започване на работа на свободна практика.

Ако направите тази промяна, най-сетне ще откриете себе си и ще намерите своето място в света. Въпреки това бъдете много внимателни, когато взимате решения.

Вашата кариера ще премине през много изпитания през 2020 година.

Любов и взаимоотношения

През 2020 г. исканията, които поставяте към себе си и също така проектирате върху другите, ще бъдат по-леки. Връзките бяха трудни през последните няколко години, а 2020 г. ви носи енергията, благоприятна за формиране на връзки, които са много по-пълноценни и удовлетворяващи.

Може да се влюбите силно и да имате по-сериозни отношения от края на лятото до есента.

Здраве

Най-добре ще се чувствате през късните летни месеци и първите месеци на есента през 2020 година.

Здравето и начина на хранене, диетата и упражненията няма да са на първо място в ума ви през тази година. Но ще имате стабилно здраве. 

През 2020 година ще се чувствате добре, когато се свързвате със земята и природата.

Намерете време да се фокусирате върху вашето здраве. 

Качества на Овните:

Вие сте упорити и агресивни; смели и състезателни. Типично за вас е да бъдете инициатори.

а вас животът е битка и трябва да спечелите. Да бъдете първи е всичко, което има значение, да печелите е всичко за вас. Без значение какво казват хората, вие смело се втурвате там, където повечето хора се страхуват да отидат.

Вие сте полезни или разрушителни. Вашият стремеж мотивира другите. Тогава вие се превръщате в инструмент за промяна. Искате да се случи нещо ново, така че инициирате промяна или сте отегчени и създавате проблеми.

Смисълът на живота ви е да бъдете инициатори, да бъдете първи.

Вие сте в най-добрата си форма, когато сте активни.

Необходимо е да се научите на търпение. Да мислите, преди да действате и говорите, е много наложително за вас.

Източник: yearly-horoscope.org

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

17 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay