Бонбоненият клип на Цветелина Янева

Звездата демонстрира стил и вкус в новото си видео

Екипът на Jenite.bg не пести критика, щом стане дума за проява на безвкусица от страна на някоя родна или чужда звезда. Микрофоните наопаки и гащичките на показ, както и провокативните снимки не убягват от полезрението ни.

Цветелина Янева обаче ни изненада изключително приятно с последното си видео. 

Новият клип е към песента "Бонбони”. Текстът е на Росен Димитров, а аранжиментът - на Кости. Румънецът пътува до Америка и назад, за да работи заедно с Кат ДеЛуна.

Бонбоненият клип носи много лятно настроение, връща ни назад в годините. Залага на ретро стила с доза романтика. На някои от кадрите Цветелина е облякла рокля с прелюбопитен десен - не с флорален мотив, нито с животинска щампа, а с неочакваното присъствие на лилави патладжани. Също като заелата пето място в класацията за 100-те най-сексапилни дами на този свят според FHM - манекенката Джорджия Салпа.

Цветелина Янева сменя няколко тоалета, вдъхновени от модата през 60-те години на миналия век. Няма пищни деколтета, скандално къси дължини, предизвикателни пози.     

Включват се и танцьорки, пременени като кокетни дами, към които се присъединява балет от закачливи италиански младежи и американски моряци.

Цветелина Янева е една от фолк дивите, които демонстрират вкус и умереност в екранните си изяви. Смятаме, че певицата дава добър пример на подрастващите почитатели на този музикален стил.

Ето и самия клип към песента "Бонбони":

18 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



5
Не е посочен 17.07.2012|12:12
Горещи снимки на Цвети Янева на плажа без горнище .. прекрасна е - http://www.5strike.com/bg/invitation/bylink/46904
4
Не е посочен 17.07.2012|08:22
ретро клипът наистина се е получил много добре,но аз не съм отявлен почитател на този стил музика,предпочитам истинската музика пред тази пародия
3
Не е посочен 16.07.2012|18:45
Харесва ми ретро клипа. Жалко, че музиката е чалга - гледам го без звук.
2
Не е посочен 16.07.2012|16:21
тази Цветелина май нещо запада , няма хитове много
1
Не е посочен 16.07.2012|16:05
поредното тъпо парче , къде отиде истинската музика ?
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay