Камелия обича да пее по гащи

Сподели галерията:

Признаваме ѝ го на Камелия - тя по-често от всички успява да ни изуми с "модните" си решения. За съжаление, не в добрия смисъл на думата. Колежките ѝ залагат на възкъси поли и въздълги цепки с надеждата, че по някое време ще им се видят гащичките и медиите ще пишат за тях. Доскоро и Камс следваше същия принцип, но вече е решила да заложи на сигурно - защо да чака бельото ѝ да се покаже, щом може направо да го изложи на показ? Както ще видите от снимките в галерията ни, в последно време ветеранката на поп-фолка упорито прилага "хитрата" си стратегия. Кадърът вляво е от нейно участие преди седмица, а дясната фотография се появи във Facebook профила на певицата вчера. Какво ще кажете за абсурдния стил на 41-годишната Камелия?  

Сподели снимката:
1 от 13
 
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



4
Не е посочен 12.11.2012|12:27
Типично в неин стил.
3
Не е посочен 12.11.2012|10:52
Безумно се облича Камелия! Има страхотно тяло иначе, но го показва все в страшно неадекватни тоалетчета.
2
Не е посочен 12.11.2012|09:08
Балата рокля-престилна на Камелия май се е превърнала в нейна любима в последно време, тъй като все по-често фолк дивата се явява с нея по участия.
1
Не е посочен 10.11.2012|20:51
Здравейте, Предлагам Ви един начин да спечелите някой лев в а именно: Регистрирате се напълно безплатно на следният сайт:http://sumixs.com/?ref=1223197 Каква е идеята? Трябва да отделите по 3 минути на ден за да оценявате три видео реклами. След регистрацията си влизате в акаунта, кликвате на Survey, отваря Ви се клипче и под него има бутон do survey. Натискате го и Ви се отварят 8-те въпросчета на които трябва да отговорите. Отговаряте набързо и... печелите 9$. Повтаряте това упражнение още 2 пъти и- в сметката си имате 27$. При достигане на 1200$, парите Ви се превеждат на PayPal акаунт. За целта трябва да имате регистриран PayPal акаунт.
Специални оферти
Реклама от 3Bay