Христиана с притеснително разкритие за Алек

Христиана с притеснително разкритие за Алек
bTV

Христиана Манова и нейният приятел Цако Тодоров, който има успешен бизнес с автомобили са заедно от цяла година. Самата Христиана сподели тази радостна новина и каза, че засега изглежда, че този човек наистина е правилният за нея. Те се разбират невероятно добре и дори обсъждат бъдещето си, включително възможността да се оженят.

Христиана се засмя, когато беше попитана за прякора "Пияното Хриси", даден ѝ от зрителите. Тя открито признава, че е изпила няколко напитки в имението, но го направила, за да мине по-бързо времето и да се забавлява малко, тъй като знаела, че влиза в шоуто във връзка.

"Е, добре, още бяхме в началото и не знаех как ще се развият нещата. Затова и реших да вляза, а и да го накарам да поревнува малко. Истината обаче е, че още като го погледнах за първи път и разбрах - Алек не е мъж за мен. Прекалено нежничък ми дойде, прекалено "момичешки", а аз харесвам здрави и силни мъже", казва Хриси.

Когато разбира, че хората говорят за това как Алек се отдръпна от нея и отказа да я целуне на пейката, сякаш се почувства отвратен, Христиана реагира: ""Не искал да ме целува ли?! А аз да не би да исках! Мирише му устата на него! Не искал той... Накараха ме от продукцията и затова го накарах да ме целуне, но се сещате колко ми "хареса"", споделя тя.

5 13
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay