Сгодени с деца

Вече е официално: Брад е подарил пръстен на Анджелина

Макар и понякога да се карат, Брад Пит и Анджелина Джоли очевидно отдавна не са чупили огледало. След 7 години щастлива любов, те най-сетне се сгодиха и скоро ще се оженят. Официално. Иначе, с всички тези общи деца, отдавна можем да ги наречем истинско семейство.

Още в сряда зорки като на сврака погледи са забелязали блещукащия пръстен върху съответния пръст на ръката на Анджи. Вие същото можете да го видите - тук. Едва вчера обаче говорителката на Брад потвърди щастливата новина: "Това е обещание за бъдещето и децата им са много щастливи. Все още не е определена дата."

Убедени сме, че малчуганите наистина са толкова щастливи, колкото ги описва - те отдавна искаха родителите/осиновителите им да сключат официален брак. Бранджелина, от друга страна, се бяха зарекли, че няма да го направят, преди гей двойките в страната им да са получили същото право. Скоро след това обаче се наложи да смекчат малко силните думи. 48-годишният актьор сподели, че едва ли ще задържат фронта толкова дълго, поради увеличаващ се натиск от страна на децата. А както знаем, те не са малка армия - цели 6 войничета, които искат да присъстват на сватба. Брад уточни още, че за самия него също е важно да се обвърже.

Сгодени с деца

Анджелина, от своя страна, беше изказала напълно основателното мнение, че "щом вече имаш шест деца, значи си обвързан... Обяснихме им, че обвързването, когато решихме да започнем семейство, беше най-голямото обвързване, което човек би могъл да направи". Но 36-годишната всеотдайна красавица също разбираше желанието на малчуганите родителите им да бъдат женени "като Шрек и Фиона". Ето, че съвсем малко преди Великден се разбра -  и този велик за Холивуд ден скоро ще дойде. 

Но нека обсъдим и годежния пръстен, нали сме жени! Двойката е достатъчно богата, за да си позволи частен бижутер и важният накит е неговото дело. Но не само негово - Брад е взел дейно участие в изготвянето на дизайна. "Искаше всеки аспект да бъде съвършен... Страничните диаманти са специално изрязани така, че да обгърнат пръста й. Всеки диамант е от най-високо ювелирно качество" - хвали творението си бижутерът Робърт Прокоп. Според специалисти годежният пръстен на Анджелина е на стойност около 250 000 долара. А според нас, актрисата филантроп напълно го заслужава.

Сгодени с деца

Снимките, с които избрахме да ви представим скъпоценната новина, са правени за списание W през 2005 година. Скоро след като Брад и Анджелина се бяха влюбили, играейки влюбени на снимачната площадка на "Мистър и мисис Смит". По време на фотосесията, която сме ви показали, Брад все още е формално женен за Дженифър Анистън и връзката му с Анджи не е официална. Уж само си играят "на къща" за пред апаратите, но всички видяхме, че тази роля се оказа знамение. От мистър и мисис Смит на екран, двамата ще се окажат мистър и мисис Пит в истинския живот. 

Припомняме, че предстоящият брак няма да бъде първи и за Анджелина. Тя има два развода - с колегите си Джони Лий Милър и Били Боб Торнтън.   

Засега "Мистър и мисис Смит" остава единственият филм, в който сме гледали Брад и Анджелина да си пратнират. Единствен, но явно върши достатъчно хубава работа. През 2008 година актрисата с невероятните устни сподели, че дечицата обожават лентата. "Малко хора имат възможност да гледат филм, в който родителите им се влюбват."   

Пожелаваме още много любов и щастливи дни за цялото красиво семейство!  

22 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



11
Не е посочен 03.01.2013|11:39
Изглеждат хубаво семейство !
10
Не е посочен 17.04.2012|10:56
не мисля ,пак ще са в центъра на медиите ;)
9
Не е посочен 17.04.2012|10:50
айд еа ги женим и да се спират вече с тях :)
8
Не е посочен 17.04.2012|10:43
прекалено перфектно изглежда ,за да е истина :)
7
Не е посочен 17.04.2012|10:36
снимката на масата много ме кефи :)
6
Не е посочен 17.04.2012|10:32
снимката на която и двамата гледат онзи стар телевизор е направо нелепа
5
Не е посочен 17.04.2012|10:32
нищо сладко не виждам аз
4
Не е посочен 17.04.2012|10:31
с този годеж и сватба, ще се пише до тръсване за тези двамата
3
Не е посочен 17.04.2012|10:21
защо ,малко е изкуствена , но е сладка :)
2
Не е посочен 17.04.2012|10:14
не и харесва тази фотосесия
1
Не е посочен 17.04.2012|10:12
очакваше се :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay