Ще доживее ли Брус Уилис своя юбилей?

Преди Брус Уилис да обяви диагнозата си с неизлечима болест през 2023 г., слухове за неговия труден характер започнаха да циркулират в медиите. Много членове на екипа отказаха да работят с него поради агресивното му поведение и липсата на комуникация. Феновете бяха разочаровани, смятайки, че славата е съсипала любимия им актьор.

Скоро след това Уилис беше диагностициран с рядка форма на деменция, наречена фронтотемпорална деменция. Първите симптоми се проявяват години преди официалната диагноза. Поради затрудненията си с паметта, Уилис решава да се съсредоточи върху нискобюджетните екшън филми, за да избегне разочарованието на уважавани режисьори.

Финансовата сигурност на Уилис е била основен приоритет, тъй като той е искал да осигури семейството си, докато все още може да работи. Съпругата му Ема споделя подробности за състоянието му в социалните мрежи, като подчертава, че той прекарва времето си заобиколен от любов и грижа от членовете на семейството си.

Въпреки лечението, болестта на Уилис напредва бързо и прогнозите не са оптимистични. Източник, близък до семейството, разкрива пред In Touch Weekly, че е малко вероятно актьорът да доживее до 70-ия си рожден ден през март 2025 г. Междувременно семейството се стреми да осигури спокойни и хармонични последни моменти за Уилис.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay