От какво се възбужда всяка зодия (Част 2)

От какво се възбужда всяка зодия (Част 2)
Pexels

Сексуалните предпочитания са дълга и широка тема, която има много аспекти. Това, което ни възбужда сексуално е строго специфично спрямо индивидуалния характер на всеки човек. Но все пак астрологията се намесва и тук, за да ни изясни от какво се вълнуват различните зодии в интимен план!

Да започваме!

Лъв

Лъвовете обичат драмата, затова спалнята може бързо да се превърне в сцена. Изпълнителни и бомбастични, най-голямото вълнение за тях е да се чувстват желани. Те се вълнуват от тази мисъл, особено когато страстта доведе до кинематографично правене на любов. Кажете му подробно колко е секси и привлекателен. И не се изненадвайте, ако ви предложи да направите секс запис - в крайна сметка те са родени филмови звезди.

Управлявани от Слънцето, Лъвовете имат чувството, че всичко се върти около тях – много им харесва, когато зарежете всичко, за да се съсредоточите върху тях, независимо дали им правите масаж или орален секс. Накарайте вашия Лъв да се почувства като крал/кралица/владетел и ще бъдете възнаградени.

Дева

Подобно на възбудени тийнейджъри, Девите са абсолютно обсебени от секса и наистина се наслаждават на всеки момент от него. Управлявани от Меркурий (планетата на общуването), те са чувствени земни знаци! Този знак си пада по ролеви игра, както и много мръсни приказки. Забавете темпото и насочете вниманието към тях с много любовна игра. Когато им изпращате секс съобщения, включете всички подробности, които можете. И когато дойде време за съществената чат, уверете се, че подхождате към всичко... хигиенично. Девите моментално се отвращават от всичко, което смятат за нехигиенично.

Везни

Везните се управляват от Венера, планетата на любовта и красотата. Съответно, те са склонни да се отнасят към любовниците си като към скъпоценни произведения на изкуството. С такова изискано небце не е изненада, че Везните се възбуждат от елегантност и изтънченост. Отделянето на време, за да приготвите на Везни коктейл и да пуснете страхотна музика, е много полезно. Представителите на този знак също са много визуални хора - ще оценят луксозно бельо или изкусно голо тяло.

Но не позволявайте на целия този нюх да ви заблуди – Везните са известни със своята авантюристичност и в спалнята. Малко грубост определено не е изключена. Плюс това, те търсят баланса и са специалисти в това да се редуват в размяната на роли. Но в крайна сметка най-бързият път до сърцето на Везни винаги е през ума.

Скорпион

В медицинската астрология Скорпионите управляват половите органи, така че не е изненада, че те се смятат за един от най-еротичните знаци на зодиака. Енергията на Скорпиона съчетава кипяща страст с прочувствена емоционална интимност. Управлявани от Плутон, планетата на подземния свят, Скорпионите обичат играта на власт и са изключително запалени от доминирането и подчинението. Те не се страхуват да изследват табутата, което е повод да станете още по-извратени с вашия Скорпион.

Отдайте се на дълги орални сесии, правете секс навън или добавете секс играчки. Скорпионите се възбуждат от непредсказуемото, така че опитайте вибратор, управляван от приложение или им изпратете снимка на бельото, което носите под дрехите си, преди да се срещнете публично в бар. Но каквото и да правите, уверете се, че действате с чувство. Приложете интензивен зрителен контакт и здраво притискане към партньора. Скорпионът е изцяло свързан с химията и сексуалното напрежение трябва да е осезаемо.

Част 1 можете да видите тук.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay