Петима лекари, които трябва да посетите преди сватбата

Един преглед никога не е излишен

Когато вече сте към края на списъка със задачи за големия ден и започнете да се чудите какво още трябва да свършите преди сватбата, трябва да помислите за здравето си. Дори да се чувствате повече от добре, профилактичните прегледи и няколко въпроса към лекаря няма да ви навредят. Ще се чувствате по-здрави, по-спокойни и по-уверени в себе си. Ето 5 лекаря, които задължително трябва да посетите преди сватбата:

 1. Дерматолог

  Ако се чудите какво да направите, за да може кожата ви да изглежда безупречно в сватбения ден, посетете дерматолога си. Той може да ви изготви режим и да разреши всеки кожен проблем, който имате, възможно най-бързо.

 2. Алерголог

  Ако сватбата ви е в сезона на алергиите или ще бъде на открито, консултирайте се с алерголог, за да избегнете кашлянето и кихането по време на цялата сватба.

 3. Гинеколог

  Ако смятате да промените вида контрацептиви, след като се омъжите, е задължително да се консултирате с лекаря си, преди да го направите.

 4. Зъболекар

  Посещението при зъболекаря трябва да ви бъде приоритет. Без значение дали искате просто да ви бъде почистен зъбен камък или искате избелване, посещението при зъболекаря винаги е полезно. Тъй като е възможно да се наложи да го посетите няколко пъти, запазете часа си възможно най-рано.

 5. Общопрактикуващ лекар

  Може да зададе абсолютно всички въпроси, които имате и да поискате съвети. Също така с този лекар може да обсъдите посещенията си при горепосочените специалисти.   

  Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 3
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Катаджия спира блондинка: -Госпожо в нарушение сте. Знака не го ли видяхте? Тук движението е само еднопосочно. -Е и к’во - сепнала се блондинката. – Аз да не би да карам в две посоки?
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...
Всяка любов е приказка, но с различен край. И не е вярно, че ако има край не е любов. Любов е!...
Вдъхновете се докрай!
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay
Каква е перфектната работа за вас?
Резултати | Архив
Илиана Кочева
Илиана Кочева
логопед
Илиана Кочева е магистър по логопедия. Завършила е Софийски университет „Св. Климент Охридски“.
Тема: Забавяне в речевото развитие
Вижте всички специалисти