Глория изригна: "Идея си нямате как се държеше това момче със Симона!"

Глория изригна: "Идея си нямате как се държеше това момче със Симона!"

Поп фолк певицата Глория не успя да устои повече и реши да наруши мълчанието относно бившия на дъщеря си Симона Загорова. Три години след раздялата бащата на внучката ѝ Даниел Милушев и щерка й се разделиха малко след раждането на малката Галина, но нито една от двете не си позволи да обсъжда причините за раздялата.

Причината Глория да наруши мълчанието си беше провокирана от коментар на потребител в Instagram, свързан с подкаст на дъщеря ѝ Симона, където тя говори за любовта заедно с Ергенът Алекс Младенов. Коментарът спомена, че Даниел е имал проблеми с хазарта и е харчил голяма част от парите на Симона. Това накара Глория да изрази възмущението си в социалните медии.

"Единият си гледа детето без баща, другият не смее да си хване гадже заради майка си, но и двамата разбират от любов", коментира зрителка на подкаста.

"Хей, скъпа, ти за нашето дете не се притеснявай. От нас ще получи и възпитание, и образование. Идея си нямате как се държеше това момче със Симона, дано е влязъл в правия път! Трябва да ни е благодарен, че все още не сме разказали нищо!", избухна Глория.

Освен проблемите с хазарта близки до семейството разкриха, че Милушев се е държал агресивно към Загорова дори когато е била бременна. Преди връзката им дъщерята на Илия Загоров имаше дълга връзка със Симеон Данев, когото Глория много харесваше. Симона обаче се раздели с него и започна да излиза с Даниел, а няколко месеца по-късно вече беше бременна. Приятели твърдят, че Симона не е отделила достатъчно време, за да опознае Даниел и да разбере за неговите пороци, преди да стане твърде късно.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay