Джулиана Гани проговори за дълговете към лихвари

Джулиана Гани проговори за дълговете към лихвари

"Не ме преследват лихвари. Не дължа пари на никого", разкри пред "България Днес" русото тунинговано изкушение Джулиана Гани.

 Наскоро се появиха слухове, че моделката е на път да се сблъска с финансови проблеми поради неизплатен дълг към лихвари. Твърди се, че тя е използвала пари от съмнителни източници, за да демонстрира луксозен начин на живот и да пътува по света. Тези твърдения предизвикаха безпокойство сред близките ѝ, включително партньора ѝ, който е служител на правоприлагащите органи.

Самата Гани обаче отхвърли тези обвинения, като заяви, че никога не е била в дългове и е благодарна за подкрепата на семейството си. Тя специално спомена майка си като основен източник на финансова стабилност в живота ѝ. След участието си в телевизионно шоу, Джулиана реши да си вземе почивка и замина за Тунис със своя партньор. Те прекараха повече от седмица там, наслаждавайки се на топлия климат и красивите пейзажи. Сега, след завръщането си, Джулиана очаква с нетърпение да прекарва качествено време с децата си, Давид и Кай.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay