Притеснително или не: Бившата на Рачков стана дама на бала на брат си

Притеснително или не: Бившата на Рачков стана дама на бала на брат си

Поведението на Анита Димитрова и нейния брат определено предизвика вниманието на обществеността, споделиха мнозина в онлайн пространството. Наскоро омъжената Анита Стемпер, която се върна от медения си месец със съпруга си Ник Стемпер, реши да придружи брат си на неговия абитуриентски бал не като член на семейството, а като негова дама.

Анита сподели тази информация с гордост и разкри, че желанието на брат ѝ да я покани като своя дама на бала датира отпреди три лета. Това необичайно поведение привлече вниманието на потребителите, които не се поколебаха да изразят мненията си.

"Извинявай, но това изглежда доста изкривено, или ако трябва да сме политически коректни, нека го наречем "новото модерно". Ай, стига бе! Сестра ти ти е дама, вярно ли?" и "Как това момче знаеше преди три години, че няма да си намери приятелка и тя трябваше да му бъде дама?", гласят някои от коментарите в интернет.

"Ако толкова се възхищава от кака си, това може да му попречи за реалните връзки с момичета занапред", коментират потребители.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay