94-годишна жена, която е истинска суперзвезда в интернет

Има хора на 60, 70 и дори 90 години, които трудно могат да бъдат наречени "баба" или "дядо". Има хора, които абсолютно разбиват всички възрастови стереотипи, като са толкова млади в умовете и душите си и водят активен живот, на който дори млад човек би завидял.

Нашата героиня днес е известна като Бади Уинкъл, ярък пример за това как човек може да живее дълъг и драматичен живот и все пак да остане на върха, вдъхновявайки другите да пазят младостта в умовете си.

Хелън се превърна в истинска интернет сензация

Хелън Рут Елам е родена през 1928 г. и е по-известна като Бади Уинкъл. Тя е прекрасна възрастна дама, която разява белите си коси и винаги се появява в най-готините и стилни дрехи. Поради тази причина тя се смята за най-готината баба в квартала и има над 3 000 000 фенове в Instagram.

Тази жена винаги предизвиква фурор в социалните мрежи, когато публикува нова снимка, заради невероятния си моден усет. Много хора смятат, че тя е жив пример за популярната поговорка, че възрастта е само чифра.

Нейната основна тайна е да бъде млада по сърце и да кара нейните абсолютно луди гени да работят, въпреки всички загуби и негативи в живота. 

Животът ѝ е бил доста драматичен през годините, но тя никога не е губила оптимизма си

Хелън е претърпяла огромни лични трагедии в живота си. Тя загубила сина си от рак, а след това губи съпруга си в автомобилна катастрофа. Професията ѝ далеч не беше бляскава, тъй като тя работи във фабрика, поръчва резервни части в продължение на 28 години, за да може да изхранва семейството си. Към днешна дата тази дама има 8 внуци и 2 правнуци.

Тя събира голям брой последователи, след като нейната правнучка Кенеди Люис публикува снимка в Twitter, на която прабаба ѝ е облечена с нейните дрехи. Неочаквано Хелън се събужда известна на следващата сутрин, намирайки Риана сред своите последователи. Сега тя е последвана от още повече знаменитости, включително Клои Кардашиян, Никол Ричи, Гуен Стефани, Майли Сайръс и Дрейк.

Оттогава тя се появява в различни популярни предавания и дори се превърна в посланик на марка. Тя е определяна също като "причина да се влюбим в социалните медии отново".

Бади Уинкъл е абсолютен бунтар със силен дух

Като повечето ярки и необикновени хора, Бади Уинкъл има хиляди фенове. Тя е хвалена не само за модния си усет, но и за бунтарския си дух. Въпреки това, има и много скептици и критици, които правят смели изявления под нейните публикации.

Но тази дама е наистина твърд орех. Тя приема спокойно всички критични коментари и казва, че винаги е била бунтар. На всички други баби, които следват нейния пример и правят това, което тя е направила, тя също има какво да каже: "Всички тези други баби са имитатори."

Хелън вдъхновява много хора да живеят живота, който искат, и никога да не се страхуват

В нейния Instagram пише "Stealing Ur Mans Since 1928" и това вероятно описва подхода на Хелън към живота. Тя прави всичко с невероятно силна любов към себе си и добавя голяма доза хумор към всичко, което създава.

Тя е запазила детето в себе си през всички житейски възходи и падения и когато е на 88 години, тя написва книга, наречена "Ръководство за живота на Бади Уинкъл."

Нейният съвет за тези, които искат да живеят щастлив живот, е лесен. Тя казва: "Ключът към щастливия живот – сега това е моята версия: Винаги се усмихваш на хората, въпреки че просто ги срещаш на улицата (през повечето време ще получиш усмивка обратно) и винаги си мил към всеки човек, когото срещнеш. Срещал съм много хора и мисля, че биха казали това за мен.”

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay