„Бях трудна за поддържане“: Яна Маринова сподели за отношенията си с мъжете

„Бях трудна за поддържане“: Яна Маринова сподели за отношенията си с мъжете

Яна Маринова наскоро сподели своя опит в отношенията си с мъжете. Тя признава, че предишният ѝ труден характер често е водил до раздяла с партньорите ѝ. "Бях трудна за поддържане", каза тя откровено. "Но всяка битка, за да получа любовта и уважението, които исках, си струваше."

С течение на времето Яна осъзна, че тези предизвикателства са били необходими, за да намери правилния човек – някой, който може да оцени нейната уникална личност и да я приеме такава, каквато е. Днес тя е омъжена за каскадьора Тихомир Винчев и изглежда по-щастлива от всякога.

"И наистина, явно мъжът, който беше готов да го направи, е истинският за мен", каза тя. "Е, разбира се, и аз се постарах, а и продължавам да се старая. Вече колко ми се получава е друг въпрос."

Въпреки предизвикателствата, пред които е изправена в миналото, Яна Маринова остава позитивна и благодарна за пътя, който е поела. С настоящия си съпруг тя е изградила силна и трайна връзка, доказвайки, че търпението и упоритата работа могат да доведат до невероятен резултат.

0 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay