10 знаменитости, които избраха семейството си пред кариерата

10 знаменитости, които избраха семейството си пред кариерата

Веднъж Камерън Диас каза, че няма да има семейство и деца, само защото се очаква от всички това да се случи. Тогава тя се омъжи, роди първото си бебе на 47-годишна възраст и почти се оттегли от актьорството. Други големи звезди, като Селин Дион и Фреди Принц- Джуниър, също избраха да бъдат у дома със семействата си, вместо да са на сцената или на малкия екран.

Ние сме трогнати, че тези знаменитости са решили да напуснат или да заобиколят своята високоплатена работа, за да се съсредоточат върху своите близки.

1. Камерън Диас

След последния си филм, Ани, през 2014 г., Камерън Диас се ожени и оттогава се радва на "пенсионирането" си. През 2020 г. тя роди първата си дъщеря Радикс и каза, че не може да си представи завръщането в света на филмовото производство, докато е майка. "Обичам да съм майка. Това е най-добрата, най-добрата, най-добрата част от живота ми. Имам късмет да го направя с Бенджи ", каза тя.

2. Деми Мур

На фона на развода си с Брус Уилис и смъртта на майка си след битка с рак, Деми Мур си взе почивка от Холивуд, за да се съсредоточи върху отглеждането на дъщерите си. В книгата си "Отвътре навън" тя казва, че да бъдеш майка се усеща напълно естествено и това е едно от малкото неща, в които може да каже уверено, че е била естествена.

3. Дженифър Гарнър 

Когато потребител коментира празничната й публикация в Instagram саркастично с: "Как наричате филмова звезда, която не прави филми?" Дженифър Гарнър даде перфектния отговор: "Майка!". Тя има много по-малко роли, откакто е майка. Сега, когато децата й порастват, тя отново приоритизира кариерата си. 

4. Рик Моранис

Актьорът, който беше популярен през 90-те благодарение на Honey, I Shrunk the Kids, Ghostbusters и The Flintstones се оттегли от Холивуд, за да отгледа 2-те си деца, след като съпругата му почина от рак. Тъй като е самотен родител, той открива, че е твърде трудно да управлява отглеждането на децата си и да пътува, за да прави филми. Затова направи малко почивка, но стана по-дълга почивка и след това осъзна, че всъщност не му липсва Холивуд.

5. Сара Мишел Гелар и Фреди Принц-младши

И Сара Мишел Гелар, и Фреди Принц младши бяха големи звезди в края на 90-те и началото на 2000-те. Те се срещнаха на снимачната площадка на "Знам какво направи миналото лято" и участваха във филми за Скуби-Ду. След раждането на децата им Сара се оттегли от филмовите и телевизионни роли, а Фреди не се появява на големия екран от 2008 г. "Обичам да бъда баща на пълен работен ден. Да се махна от това уравнение не би било добро нещо. По принцип съм пенсионер", казва той.

6. Джулия Робъртс

След брака й с Даниел Модър през 2002 г. семейството е на първо място за Джулия Робъртс. След като роди двойка близнаци и син, тя започна да избира роли, според графика на децата си. Вместо да преследва роли, тя просто чака да види какво ще дойде. "Щастлива съм у дома и наистина съм пълна, така че за да изляза и да разкажа история, трябва да е нещо, към което имам истинска страст", казва тя.

7. Крис О’Донъл

Крис О’Донъл, който се снима в "Усещане за жена", "Тримата мускетари" и "Батман и Робин", реши да сложи спирачка на кариерата си, въпреки че му бяха предложени огромни роли. Той беше на върха на славата си, но не можеше да си представи да не се ожени за жена си. Днес той жонглира между това, че е баща на 5 деца и се появява редовно в NCIS: Лос Анджелис.

8. Джесика Бийл

Известна с ролите си в 7th Heaven, The Texas Chainsaw Massacre и Blade: Trinity, Джесика Бийл се превърна в доста известното име. В наши дни тя е заета да бъде съпруга на Джъстин Тимбърлейк и майка на двете им деца. Тя казва, че когато бебетата се появят, вашият график вече не е ваш или дори толкова важен. Биел също така добави, че животът й сега се върти около нейните малки деца.

9. Дейв Шапел

Комикът се оттегли от договор за $50 милиона долара, когато напусна невероятно успешния си Chappelle’s Show през 2005 г. "Никога не съм спирал да съм на сцената. Това, което направих, беше да изляза от основната сцена. Тъй като тези светлини бяха горещи и се опитвах да правя други неща с живота си ", обясни той. "Този вид внимание нямаше да бъде благоприятно за създаването на семейство", каза съпругът и бащата на 3 деца.

10. Селин Дион

Известната певица стопира кариерата си от 2000 до 2002 г., за да се грижи за съпруга си Рене Ангелил, когато той беше диагностициран с рак на гърлото. През 2014 г. тя отново направи пауза от кариерата си, като отмени всички представления, за да се съсредоточи върху децата си и болния си съпруг, който в крайна сметка почина през 2016 г. Тя казва: "Искам да посветя всеки грам от силата и енергията си за изцелението на съпруга ми и за това е важно за мен да отделя това време на него и на нашите деца."

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay