4 признака, че той вече не си пада по вас

Ето как да разберете

4 признака, че той вече не си пада по вас

Не можете да се отърсите от чувството, че партньорът ви не е толкова отдаден на връзката ви, колкото сте и вие? Имате чувството, че нещата се изплъзват между пръстите ви и може би го губите? Или пък просто имате някоя тръпка, която вече не се държи с вас по същия начин?

Всяка връзка преминава през възходи и спадове и понякога е трудно да се разбере дали нещата вървят към абсолютен провал и край. Все пак има някои отличителни знаци, които показват, че вашият човек е стегнал куфарите (поне мислено) и гледа към изхода. Ето кои са те!

1. Отбягва ви
Разделите са трудни и някои хора намират за невъзможно да проведат онзи неприятен разговор. Те предпочитат да ви избягват вместо да бъдат честни и откровено за това, което искат. Ако човекът до вас внезапно започне да отменя срещите ви и да се отчуждава, то имайте едно наум.

2. Не мисли за бъдеще с вас
Преди време с партньора ви сте прекарвали часове, говорейки си за общото ви бъдеще - от заживяване заедно, през брак, деца и съвместни ваканции. Изведнъж тези разговори обаче са секнали и човекът до вас тактично сменя темата. Бъдещето може да бъде плашещо, но ако партньорът ви вече не ви вижда в своето, то няма какво повече да направите.

4 признака, че той вече не си пада по вас

3. Вече няма интимност
Ако ласките и интимността в една връзка бъдат заменени от приятелски жестове, то това е сигурен знак, че чувствата са охладнели и нещо не е наред. Трябва да държите искрата жива, за да бъда връзката ви здрава. Не бива да се пускате по течението и да пенебрегвате липсата на близост и ласки.

4. Винаги намира повод за скандал
Всяка двойка спори от време на време, но ако малките дебати започнат да се превръщат всеки път в огромни скандали, то проблемът е налице. Да, може би е само фаза, но ако нямате логично обяснение за всички тези избухвания, то може би човекът до вас просто си търси извинение, за да ви напусне.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

 
3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay