5 вдъхновяващи филма, подходящи за цялото семейство

Ето какво да гледате, когато сте с цялото семейство

5 вдъхновяващи филма, подходящи за цялото семейство

Празнични дни, уикенд, уютна вечер вкъщи, когато навън вали - това са моментите, идеални за гледане на филм с близките хора у дома. Проблемът е там, че не винаги е лесно да изберем подходящия филм за всички и всеки път има недоволни.

Днес ще ви представим няколко страхотни семейни филма, които са идеални за всички възрасти и ще сплотят колектива ви!

"Пач Адамс” (Patch Adams, 1998)
Доктор Адамс е различен от своите колеги. Той смята, че любовта и смехът са най-доброто лечение за всички болести. И точно по този начин докторът променя съдбите на своите пациенти. Това е един вълнуващ филм, който ще ви докосне и ще ви покаже що е то доброта.

"Преследване на щастието” (The Pursuit of Happyness, 2006)
Крис Гарднър е самотен баща, който дава всичко от себе си, за да направи сина си щастлив. За беда, животът му дава все повече изпитания. Малката му заплата не е достатъчна, за да плаща сметките и така двамата се оказват на улицата. Постепенно нещата се променят и за двамата, но не всичко изглежда такова, каквото е.

"Добра година” (A Good Year, 2006)
Макс Скинър е млад и успешен мениджър, който идва във Франция, за да продаде къщата на починалия си чичо. Както винаги се появяват редица трудности, красива жена и нови приятели, които карат Макс да отвори очи за важните неща в живота.

"Невероятната съдба на Амели Пулен” (Amelie, 2001)
Aмели смята, че светът, в който живее е добро и мило място и всяко действие има някакво значение. Един ден тя открива кутия и започва да търси притежателя й и така започва нейното приключение. Това е филм за магията, за съдбата и за добрините, които винаги ни се отплащат.

"Животът на Пи” (Life of Pi, 2012)
Това е невероятната история на Пи, момчето, чиито родители решават да се преместят в Канада заедно със зоопарка, който притежават, но ужасна буря разбива кораба им. Оцелява само Пи и няколко животни, сред които огромен бенгалски тигър, който плава на лодката заедно с него. Красива история, която показва колко непредвидим е животът.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay