7 неща у жените, които привличат мъжете

7 неща у жените, които привличат мъжете

Трябва да знаете, че има няколко важни качества у жените, които мъжете намират за особено привлекателни. Странно е, но мъжете не търсят нещо невероятно и невъзможно. За тях е важно жената да има следните качества и няма и да си помислят да погледнат към друга:

1. Уравновесеност

Никой не е предполагал, че мъжът ще предпочете уравновесена жена, но мъжете смятат това за особено привлекателно. Вашата уравновесеност може да бъде решаваща за избора на мъжа. Мъжете се възхищават на жени, които демонстрират високо ниво на увереност и знаят как да се държат в обществото. Ако държанието ви показва колко сте сигурна в себе си, това непременно ще ви издигнете в неговите очи.

2. Начин на говорене

Понякога това, което момчетата намират за особено секси у едно момиче, е начинът, по който тя говори. Може да му харесва и външния ви вид, но това как говорите може направо да го закове. Начинът, по който една жена говори, е едно от нещата, които един мъж намира за много секси и почти неустоимо. Ако речта й е свободна и тече леко, това може да накара един мъж да прекара безкрайни часове, просто слушайки гласа й. Ако тази реч идва с акцент, тогава това е само глазурата на тортата. Мъжете си падат по момичета с акцент.

3. Образование

Мъжете обичат умни жени, колкото и странно да звучи. Образованите жени са особено привлекателни за мъжете, но в същото време ги карат да бъдат и много внимателни. Има и такива, които все още се чувстват заплашени от образованите жени. Мъжете не си приличат и всеки има различни неща, на които се възхищава. Повечето господа предпочитат компанията на образованета жена заради нивото на общуване между двамата. С образованата жена ще бъде по-лесно да се обсъждат интересни теми от различни сфери на живота. Разговорите ще са приятни, интересни, разнообразни, ще текат по-лесно, а мненията и на двамата могат да бъдат правилно изразени и разбрани.

4. Наличие на някои мъжки маниери

Дамите може да се изненадат като разберат, че мъжете смятат мъжкараните за по-привлекателни. Това, че харесват момчешкото поведение, не означава, че трябва да изхвърлите грима и роклите си. По-скоро никак няма да ви се разсърдят, ако се облечете с широка тениска и свободни дънки, за да разходите кучето.

5. Спусната коса

Пуснете косата си  свободно. Отпуснете се. Бъдете естетсвени. Мъжете обичат това, смятат го за забавно и очарователно. Мъжете обичат да са в присъствието на дама. Нейните атрибути и поведение е това, което ги привлича силно. Това, което момчетата намират за привлекателно в една жена, е желанието на представителките на нежния пол да се чувстват свободни от очакванията и смелостта им да се отпуснат, да позволят на краката си да се изцапат като ходят боси и да не се притесняват от небрежните дрехи и лекия грим, както и от свободно падащата коса.

6. Да е шеф

Това, че някой мъж ще бъде поразен от жена, която обича да поема отговорност и да е шеф, наистина не е тайна. Господата често се изчервят, когато една жена демонстрира властната си  позиция. Какво момчетата намират за привлекателно в жената шеф? Куража за поемане на отговорност е нещо, на което мъжете се възхищават и уважават. Това доказва, че дамата може да се справи сама и да бъде наистина независима.

7. Женско присъствие

Това, което мъжете намират за секси и неустоимо във вас момичета, е  вашето женско присъствие. Мъжете считат едно момиче за привлекателно, ако говори и се държи като момиче. Нещо толкова просто като носенето на розови дрехи също може да привлече необходимото внимание.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay