Никол Шерцингер за жените, които я превърнаха в жена

Никол Шерцингер: В Pussicat Dolls станах жена

Никол Шерцингер за жените, които я превърнаха в жена

Никол Шерцингер е благодарила на момичетата от бившата си група Pussicat Dolls за това, че са ѝ дали увереност и са я превърнали в жена, пише digitalspy.co.uk.

 

Шерцингер напусна групата през месец декември 2010 г., но не веднъж е заявявала, че никога няма да забрави "сестрите си" и житейските уроци, които са ѝ дали. "Хората мислеха, че точно като котки, редовно се караме. Истината е, че тези момичета ще ми бъдат сестри завинаги.", казва Никол пред Daily Mail, "Ние спяхме, дишахме, пеехме и споделяхме едно и също пространство години наред, и честно казано, нямаше нито време, нито място за караници."

 

"Превърнах се от онова срамежливо малко момиче със задръжки да носи бикини, до това същество, което излиза на сцената с оскъдно облекло и абсолютна увереност. Да бъда част от Pussicat Doll ме превърна от момиче в жена."

 

И все пак, половинката на Люис Хамилтън си спомня, че работата в групата не винаги е била лесна:

 

"Да бъдеш част от групата беше все едно да си Олимпийски състезател, който всеки ден в продължение на години трябва да е на ниво, без право на пълноценен сън. Прекарах четири години с тези супержени и това беше най-трудното нещо, което съм правила. Пътувахме, репетирахме, учехме нови неща. Често нямаше време за сън, храна или дори да се обадиш на семейството си. Беше брутално, но се оказа, че е най-добрият тренировъчен лагер за онези, които искат да работят в този бизнес."

 

5 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 06.06.2011|18:44
Pussycat Dolls наистина са много успешна група, но някак Никол винаги изпъкваше, докато другите момичета бяха на заден план. Точно това не ми харесваше, защото другите момичета пеят по-добре от нея. Всичко си беше нагласено още от самото начало, за да стане известна и сега вече спокойно може да продължи със соловата си кариера.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay