Как да изберем аромата за нас?

Изберете най-подходящия парфюм

Малко са жените, които знаят по какъв начин да изберат своя парфюм, така че да извлекат максимума от приятното ухание. Специалистите дадоха няколко съвета как най-правилно да подберете подходящия за вас парфюм.


Ако сте решили да смените парфюма си с нов, има някои основни тактики, които трябва да знаете, преди да влезете в парфюмерията.


Опитайте се да не пръскате от парфюма върху хартия, съветват експерти. Вместо това пръснете от уханието направо върху кожата си. Не е добре да търкате китките си, след като вече сте пръснали от парфюма. Много хора са склонни да правят точно това, но това само нарушава структурата на аромата. Парфюмеристите препоръчват и да не използвате шишенцето от стария си парфюм, за да го напълните отново. По този начин рискувате ароматите да се смесят.


Не забравяйте, че всеки парфюм ухае по различен начин на всяка кожа. Това се дължи на различното PH, което има всяка една от нас. Не бъдете разочаровани, ако сте се влюбила в уханието на парфюма на ваша приятелка, а когато го поставите върху себе си, миризмата е различна. Явно просто това не е вашият аромат.

 

Парфюмът е като невидим воал около вас, който казва толкова много за същността ви, че дори не можете да си представите. Така че никога не бива да подценявате този незабележим за очите аксесоар.

 

Не случайно Коко Шанел е казала, че "жена без парфюм е жена без бъдеще".

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay