Vogue реже пръсти

Неприемлив фотошоп гаф остави дъщерята на Кейт Мос без два пръста

Vogue реже пръсти

Фотошопът е най-добрият приятел на всички в модния бранш. Магията на снимките през 21 век, докато обаче освен излишното, не премахне и необходимото.

Модното списание "Vogue" публикува черно-бяла снимка на модела Кейт Мос и нейната дъщеричка Лила Грейс без два пръста.

Септемврийският брой на американското издание на списание Vogue ще зарадва читателите си със снимки от сватбата на известния модел Кейт Мос и Джейми Хинс. Главната редакторка на списанието Анна Уинтур развълнува страстите с меко казано огромен гаф. На една от публикуваните снимки, направени от популярния моден фотограф Марио Тестино, дъщерята на Кейт е без два пръста. Фотографията е портрет на манекенката и нейната Лила, а снимката, несъмнено е редактирана с фотошоп. Такъв пропуск е неприемлив за реномирано списание като Vogue, твърдят модните критици и организациите, обявили се срещу фотошопа в медиите.

6 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 26.08.2011|15:51
Photoshop за модната индустрия е като солта за готвачите. Няма снимка в което и да е списание или вестник, която да не е обработена с известната на всички ни програма. Нека сега всички дами се осъзнаят и престанат да гонят телата и красотата идолите си от списанията, защото всеки може да изглежда като тях. Да обработиш една снимка не се изискват кой знае какви умения.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay