Матю Пери влиза доброволно в клиника

"Приятелят" влиза превантивно в клиника

Матю Пери влиза доброволно в клиника

Матю Пери планира да "изчезне за месец" в рехабилитационна клиника, пише сайтът contactmusic.com. Причината е ежедневното му старание да не пие алкохол и да не взима наркотици.

 

Бившият актьор от суперуспешния сериал "Приятели" не е започвал пак да употребява, но чувства, че има нужда да остане малко сам със себе си. В изявление Пери е казал: "Правя планове да замина за около месец, за да се фокусирам върху въздържанието си и да продължа възстановяването си. Моля, подигравайте ми се спокойно в интернет." Знае се, че 41-годишният актьор все още не е постъпил в клиника, но ще го стори в близките дни.

 

И преди Матю Пери е имал проблеми от подобен характер. През 1997 г. и 2001 г. той влезе в клиники, защото не успя да остане "чист". Първите проблеми за Пери дойдоха от пристрастяването му към болкоуспокояващи през 1997 г. Той започна да ги взима след инцидент с джет. Тогава актьорът призна, че пие между 20 и 30 хапчета на ден. През 2000 г. последва приемането му в клиника с панкреатит, предизвикан от прекомерна употреба на алкохол.

 

В момента Матю Пери участва в сериала "Mr. Sunshine", на който е и съавтор. Историята в него разказва за мъж, който започва да преосмисля живота си след като навършва 40 години.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay