Безшумните забавления са само на един клик

Тихи забавления пред компютъра

Кой е казал, че компютърните игри за само за момчетата? Жените са доказли трайния си интерес и към новите технологии, и към забаваната им част - игрите. Ако имате лошата съдба да обичате мъж, който не си пада по тях, а вие пък умирате да подобрявате рекорди, и то в малките часове, ето това предложение ще реши много от среднощните ви проблеми.

На пазара вече е първата по рода си тиха мишка, която няма да издаде и звук, докато яростно минавате на следващото ниво. Това чудо се казва Nexus Silнent Mouse SM-7000B, а за създаването му е използвана патентованата технология Silent Switch, която помага тишината вкъщи, независимо колко бутона използвате и колко клика в секунда правите. 

Има и още. Погрижили са се и разните там кабели да липсват, за да е съвсем беззвучно - мишката е безжична и се захранва от две AA батерии.

Цената на мишката е около 27 щатски долара. Съмнения за нейната ефективност едва ли бихте могли да имате, защото след текста ще откриете видео с демонстрация на тихите качества на мишката. Сега единственото, което ни остава, е да чакаме появата на тиха клавиатура.

Всичко за чудната джаджа вижте тук.

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay