Благой Георгиев побесня в ефир! Ето защо!

Благой Георгиев побесня в ефир! Ето защо!

Благой Георгиев се появи в предаването "Събуди се". Много от неговите последователи се чудеха какво се случва с него и къде е бил, тъй като дълго време беше извън общественото полезрение, което е необичайно. В ефира на предаването той призна, че е много ядосан.

Благой призна, че именно това "Джизъса" го изважда от кожата му. Прякор, който той не понася и който иска да бъде забравен, но продължава да му се приписва.

"Това Джизъса ме кара да беснея. Дразня се адски много, а не съм човек, който лесно излиза от релси. Но съм набожен човек и този прякор ми звучи като обида. Измислиха ми го навремето в "Шоуто на Слави", Виктор Калев го повтаряше постоянно и ето, че вече всички го смятат за второто ми име по лична карта, едва ли не. Искам да спрат", заяви той в ефир.

Той също така обясни, че всичките му татуировки са направени в прослава на Бог, тъй като навремето е вярвал, че това е правилно. Той вече няма нови татуировки и не планира да си прави повече, но не съжалява за тези, които има, защото те са част от живота му.

Георгиев се оказа и "пророк". Той заяви пред камерите, че иска Видинският митрополит Даниил да стане новият Патриарх на България, защото има най-силната вяра и е най-мъжественият, и ето, че позна. Вече имаме нов патриарх в негово лице. На много години!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay