Бритни Спиърс би се омъжила за трети път

Бритни Спиърс чака брак

<p>Бритни Спиърс</p>

Бритни Спиърс

Бритни Спиърс не отхвърля напълно варианта за трети брак и даже твърди, че никога не е била по-щастлива от сега, съобщава contactmusic.com. Спиърс има връзка с Джейсън Травик.

 

През 2006 г. Бритни се раздели с тогавашния си съпруг Кевин Федърлайн след две години брак. През 2004 г. пък скандалната певица приключи първия си брак, който беше с приятеля ѝ от детинство Джейсън Александър. Двамата бяха женени само за няколко часа.

 

През 2009 г. се заговори за връзката на Бритни Спиърс с нейния агент Джейсън Травик. Сега певицата не крие, че е щастлива и че ако Травик ѝ предложи да се оженят, тя ще приеме. На въпрос от списание Us Weekly дали би сключила трети брак певицата отговорила: "Може би. Никога не казвай никога. Изкарваме си страхотно двамата. Той ме разсмива. Никога не съм била по-щастлива."

 

Бритни Спиърс има двама сина - Шон Престън на пет години и Джейдън Джеймс на четири години. "Ние сме напълно нормални. Обичаме да гледаме филми. Правим упражнения и се разхождаме заедно.", продължава певицата. Разговорът се насочил и към кариерата ѝ, но Спиърс била категорична, че на първо място за нея е семейството, а всичко останало се нагажда по него. "По принцип у дома съм доста заета. Имам две деца, с които се занимавам сутрин. Докато са на градина успявам да свършва някои допълнителни ангажименти, но след това готвя и отново се грижа за момчетата."

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay