Кейт Хъдсън: втори опит с брака

Кейт Хъдсън с годежен пръстен

Бременната Кейт Хъдсън се е сгодила за приятеля си, пише сайтът contactmusic.com. Хъдсън и музикантът от група Muse Мат Белами започнаха да се срещат през миналата година, а двамата вече очакват и първата си рожба.

Белами е предложил на Хъдсън миналата седмица в Ню Йорк. Актрисата обаче не бързала да съобщи новината и дори я пазела в тайна. До момента, в който била попитана за новия пръстен, който носи. Днес актрисата се е появила в телевизионното шоу "America's Today", а водещият е видял бижуто и я попитал. Отговорът на Хъдсън бил колкото заобиколен, толкова и категоричен: "Всъщност не съм го обявявала, чаках някой да забележи пръстена."

Това няма да бъде първата сватба за Кейт Хъдсън. Предишният ѝ брак бе отново с рок музикант - Крис Робинсън от Black Crowes, от когото актрисата има 7-годишен син, Райдър.

Хъдсън става известна с ролята си във филма "Почти известни" (2000), а оттогава блондинката има запомнящи се изпълнения в "Доктор Т и жените" (2000), "Четири пера" (2002), "Как да разкараш гаджето за 10 дни" (2003) и др.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay