Вижте на кои зодии ще им върви в любовта тази седмица

Вие сред късметлиите ли сте?

Вижте на кои зодии ще им върви в любовта тази седмица

Всеки мечтаете за истинска любов и дълбоки чувства. През тази седмица ще има 4 зодии, които ще са големи късметлии в това велико изкуство.

Телец

Ще бъдете завладени от силни емоции. Ще Ви се иска да изкрещите на целия свят колко хубав е животът през очите на влюбения човек. За тези, които отскоро познават избраника си, ще са склонни към неговото идеализиране. За телците с дълги връзки пък е подходящ период за разпалване на страстта.

Скорпион

Тази седмица ще сте истински магнит за противоположния пол. Умело ще влизате под кожата на всеки. Очертават се много страстни и вълнуващи моменти.

Стрелец

Ще изживеете най-красивата и изпълнена с нежност седмица. За обвързаните това ще е кулминационен момент от връзката, в който ще разберат, че всички трудности дотук са си заслужавали и са направили брилянтен избор в любовта. Необвързаните могат да очакват някой да завоюва най-накрая сърцето им.

Риби


Вашата естествена нужда от любов ще бъде задоволена. Позволете си за миг да избягвате от реалността и се отдайте изцяло на емоциите.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 3
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay