Ако можеше само мъжете да са като Пинокио

На лъжата краката са къси

Ако можеше само мъжете да са като Пинокио

Не ви ли се е искало понякога да имате магически умения и да можете да разчетете по поведението на мъжа си, дали ви изневерява или лъже по друг начин. Или вместо вие да се мъчите да видите нещо, да можеше да му расте носа като лъже или ушите... някакъв знак да има.

 

Истината е, че не е необходимо да имате действителни магически сили, а просто да сте психолог, който изучава човешкото поведение.

 

Като жени, ние проучихме това онова и отрихме 4 знака, които в някои случаи сочат, че ТОЙ е неверник:

 

Гърлото му изсъхва: това, че крие нещо го изнервя и тялото му буквално преминава в "уплашен режим". Когато една тайна е толкова голяма, че той се тревожи, че ще загуби нещо важно, ако се разкрие, проучвания сочат, че неговите езофагиални мускули се свиват, което причинява изсъхване на гърлото. Така че ако започне да преглъща много по време на разговор, то е защото се опитва да отпусне напрегнатите мускули в гърлото си. Обърнете внимание на темата, на която говорите, когато започне да преглъща странно.

 

Ако иска повече секс: да, може и да е просто много загорял или вие просто да изглеждате много секси, но внезапното покачване на сексуалния му апетит може също да бъде знак, че нещо не е наред. Мъж, който крие нещо, няма да иска да се свърже с вас емоционално по време на разговори, защото се страхува, че ако го направи може истината да му се изплъзне. Вместо това, тъй като той ви обича - ще се опита да запълни празнината като се свърже с вас физически.

 

Ако е прекалено обстоятелствен: не се доверявайте на мъж, който е повече от готов да ви даде безброй малки подробности относно къде е бил, и с кой и къде. От начало може и да изглежда, че тъй като е много подобрен - няма как да си измисля. Истината е, че спокойно може да се опитва да се прикрие. Ако ви разказва история и ви направи впечатление, че я украсява с прекалено много подробности, значи може и да крие нещо. Това важи най-много, ако той прави чести паузи - значи обмисля какво точно да каже.

 

Ръцете са му в джобовете: обърнете специално внимание какво прави той с ръцете си, ако съ съмнявате в него. Когато човек изведнъж зарови ръце в джобовете си или докосва една част от тялото в друга (например да си държи врата с ръка), това говори за начин сам да успокои себе си, защото знае, че е направил нещо нередно.

Има едно възражение: някои мъже си държат ръцете в джобовете по навик. Така че ако за вашата половинка това е нещо нормално, не търсете под вола теле.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay