Запознай ме с вашите, за да ги очаровам

Първа среща, но с родителите

Всеки път, по който поемем ни води до различни улици. Неписано правило, което важи за всичко в живота, а когато говорим за любов няма табели, които да ни опътват. Често препятствията са трудни, понякога изглеждат непобедими, но с малко повече старание и от двете страни, могат да бъдат преодоляни. Едно такова важно събитие, а от него понякога зависи много: първата среща с неговите родители.

 

За да получим одобрението на мама и татко обаче, е нужна здрава подготовка. Ако знаете, че скоро и вашата blind date вечеря предстои, то по-добре прегледайте следните съвети.

 

Като за начало може да потърсите малко информация за тях. Разведени, работохолици или пък вечни романтици, винаги има значение. Поискайте малко помощ от половинката, за да няма неочаквани изненади, а след това и сконфузни ситуации.

 

Доброто впечатление се поражда от доброто възпитание. Сигурни сме, че думичката "учтивост" не ви е непозната, затова наблегнете на добрия тон и изискани маниери. Важно е да не закъснявате за уговорената среща, а при такъв "инцидент" се извинете искрено. Когато започнете да разговаряте, избягвайте жаргони и двусмислени фрази. Все пак хората няма да останат очаровани от "к'во", "що" или "ъ-ъ-ъ".

 

Добрите родители заслужават подарък. Няма спор, всички се разтапяме, когато без повод получим кутия превъзходни шоколадови бонбони, завързани с червена панделка, или бутилка хубаво вино. Определено ще натрупате точки, ако заложите на класическия, но въздействащ подарък.

 

Външният вид трябва да казва: "Аз съм идеална за сина ви". Къси поли, рокли в искрящи цветове и прозрачни блузки могат да трогват вашето момче, но не и баща му, а още по-малко - майка му. Позволени и напълно нормални за такава семейна вечеря са стилен панталон, съчетан с подходящата риза или пък женствена рокля под коляното. Гримът трябва да подчертава, но да не крещи.


0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay