Бързи и яростни, и твърде неопитни » към статията

Сподели галерията:
Сподели снимката:
1 от 2
 
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 29.10.2011|10:09
Бих искал да отбележа нещо доста интересно... 1/4 от катастрофите са причинени от млади шофьори. Останалите 3/4, очевидно са причинени от "опитните" шофьори, не е ли така? 35% от смъртните случаи на пътя са по вина на младите шофьори. А останалите 65%? Няма значение млад ли си, стар ли си, опитен ли си, какъв си... важното е да имаш малко акъл в главата. Като искаш високи скорости - предлагат се писти под наем. Взимаш петима приятели, охарчвате се едно хубаво да си наемете пистата за 2-3 часа и си карате както ви е кеф.
2
Не е посочен 29.10.2011|09:55
Коментра ми е слядния. Не видях никаде във поста по горе да обарнете повече внимание на тези които са зад волана. Пълни глупости дали ще караш със родителя 1-2-3-4-5 години. Ако искаш да излезнеш със колата и да отидеш във някоя дискоте да пиеш ще го направиш, независимо как. Пълна глупост е да намесвате родители по отношение на това, че копуват коли на децата, те им ги копуват за да се предвиждват по-лесно. Единствено вина трябва да се търси във пишлегарите които са зад волана. И като смачка някои човек да полежи 15-20 години във затвора. Аз взех книжка и след 5-6 дена със бащами ме остави сам да карам, и със съобразена скорост се научих, мога да твърдя добре. Шофюр не се става за 36 часа, шофюр не се става и за 30 години, шофюр се става цял живот.
1
Не е посочен 25.08.2011|12:45
За съжаление има много неразумни младежи, а най-лошото и родители. Много голяма част от тях не се интересува какво може да причинят на децата си, а те от своя страна на невинните хора отсреща. След като аз взех книжка, баща ми не ми даваше да карам сама в продължение на 2 години. След това ми даде неговата стара кола, за да свикна сама и чак тогава ми купи кола. Когато излизам вечер и знам че ще пия алкохол, излизам пеша. Ако повече хора правеха така, нямаше статистиката в България да е толкова черна.
Специални оферти
Реклама от 3Bay