Геометрия с въображение вместо формули

Геометрия в дрехите

Старият ви едноцветен потник може да се превърне в модерно и екстравагантно попълнение за пролетта. Само проявете малко въображение и си припомнете основните геометрични фигури от училище. Те са в основата на трикотажното преобразяване.

 

Може да използвате безопасни игли или брошки, за да закрепите желаните детайли. Ако оформите например зигзагообразни линии с черна или сребриста верижка, прикрепена по споменатия начин, ще постигнете двоен ефект.

 

Остарелият топ ще се трансформира до неузнаваемост, и то почти без усилия от ваша страна. Геометричните форми пък привличат вниманието и дори да не харесвате фигурата си, тя ще остане незабелязана под интересната дреха. Просто експериментирайте, било то и с по-сложна съвкупност от точки, нележащи на една права в равнината на вашия потник.

 

Оставете металните нишки да падат свободно, за да създадете усещане за непринуденост на дизайна. И изпитайте гордостта от създаването на нещо ново. Само с помощта на двете ви ръце.

 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 18.04.2011|14:38
Много добра идея. За пореден път има статия, в която ни се дават идеи как да преобразим своите едноцветни дрехи, така че да станат по-интересни и красиви.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay