Бижуто като емоция

Емоционалността в красивите неща

Бижуто е магнит. То придърпва към себе си. Създава емоции и идентичност, а силата му ни превръща в подчинени на аксесоара, кара ни да се съборазим с него и неговото излъчване. Такива са разбиранията на създателите на изложбата "Get Emotional: дизайн на бижута”, представена на Sofia Design Week.

 

"Емоционалното събитие" представя единадесет автора и техните творения, които те свързват с преживявания и лични емоции. Всички те - показани ни чрез уникални фотоси, които разказват за силното послание на бижуто и тялото като второстепенно по значение, просто пространство за трансформиране.

 

Изложението, което показва "Дизайнът на бижута" е открито на 8 юни и ще обитава галерия Теста на Шишман 8 до 18 юни.

 

Авторите, взели участие са: Ангелина Цветкова; Антоанета Рамджулска; Атанас Константинов; Lehmann & Schmedding; Димитър Делчев, Евгения Цанкова; Изабел Шауп; Мелани Нуцел; Николай Сърдъмов; Ваня Димитрова, Цветелина Алексиева; Marcella Ferretti.

 

Let's get emotional...

12 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 10.06.2011|13:55
Бижуто за една жена означава много. С него тя изразява своята емоционалност, изисканост, стил, идентичност. Бижуто я прави различна и единствена спрямо всички останали жени. Тези, показани в галерията са малко, но мога да кажа, че са красиви и със сигурност ще има много жени, които да искат да ги притежават, защото са интересни и различни.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay