Бритни най-после обяви официалното видео на "Hold It Against Me"

Песента ни харесва, но харесва ли ни видеото?

<p>Бритни не е точно отхвърлена от Playboy. Според думите на Хефнър той с радост би я включил в списанието, когато си стъпи на краката и престане да прави глупости. Значи я чакат да се вразуми, за да се снима гола. Не става ли обратното по принцип?!</p>

Бритни не е точно отхвърлена от Playboy. Според думите на Хефнър той с радост би я включил в списанието, когато си стъпи на краката и престане да прави глупости. Значи я чакат да се вразуми, за да се снима гола. Не става ли обратното по принцип?!

14 дни, след като се появяваха кратки клипове, които само дразнеха почитателите на поп-дивата, Бритни най-после обяви официалното видео към песента си "Hold It Against Me". 

 

Е, любопитството ни вече е задоволено, но отзивите за видеото са доста противоречиви. Напълно в свой стил 29-годишната певица показва танцувалните си умения, но сред сцените има и такива на насилие. Въпреки че певицата влиза в схватка със самата себе си, частта с физическата саморазправа по наше мнение е малко прекалена.

 

"Hold It Against Me" е първият официален сингъл от последния албум на Бритни "Femme Fatale", който ще се появи на пазара следващия месец.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay