Бургаски вечери, бургаски нощи

Посрещаме Джулая в Бургас!

Ако и вие като мен, изгаряте от нетърпение да се докоснете до морски пясък, то имам предложение за вас. След няколко дена предстои да посрещнем първия ден на юли, но някак не върви да го направим в градска среда. Защо да не отскочим за една вечер /току виж останем за повече/ до слънчев Бургас, където известни бг банди ще ни забавляват цяла нощ и заедно с тях можем да посрещнем юлския изгрев.

 

Събитието на бургаския плаж се организира за четвърти път от Общината и вход за него не се заплаща. Единственото, от което се нуждаете са малко пари за пътни и мента /примерно/. Естествено, знаем че е краят на месеца и портфейлът е изпразнен, така че ако имате смелост може да пробвате с приятели да пътувате на стоп.

 

Бандите, които ще се погрижат за незабравим купон са небезизвестните Wickeda, The Pomorians, Ogi 23, Smallman, Q-check, Nokaut и Downslot, а водещ на събитието ще бъде култовият Сърмата Хари.

 

Избор винаги имате, и ако музикалните ви предпочитания се различават, можете да отскочите малко по на юг, където ви очаква Sozopol Fest July Morning!

 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay