Взривяващо парти с Redman

"Let's get dirty" още тази вечер в клуб Jim Beam

Взривяващо парти с Redman

Може и да не знаете кой е Reginald "Reggie" Noble, но със сигурност сте чували за Redman. Е, зад тези имена стои един и същи човек, един от най-известните представители на хип-хоп музиката.

"Червеният" рапър отново е в България, за да разтърси феновете си. Снощи той взриви варненската публика, а днес ще направи същото и в столицата. Звездата ще осъществи своето шоу в града, който никога не спи, а именно Студентски. Хип-хоп локацията е "черната перла" клуб Jim Beam. Рапърът е в България по покана на Big Sha и Famous Music Company.

Гостуването на Redman у нас е част от европейското "Redman P.O.B. DJ Tour". Този път той няма да застане пред микрофона, а ще демонстрира своите умения на диджейския пулт. Tрикратният немски DJ шампион DJ Swed Lu и Big Sha ще подгреят гостите, преди на сцената да се качи златното момче на хип-хопа.

Няма как да не очакваме грандиозно шоу от артист, притежаващ златен албум и носител на титлите "рапър на годината" и "изпълнител на годината". Redman е световнопризнато име в индустрията, а сега ще сподели таланта си с българските свои фенове... за пореден път.

"Da Rockwilder" идва, гответе се за нечовешко парти. Билети се продават в мрежата на Eventim & Ticketstream.

4 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay