Морски бас в Бургас

Обявиха новата бас сцена на Spirit of Burgas

Морски бас в Бургас

MaxBass е името на новата футуристична сцена, която ще се намира точно до главната на мащабния музикален маратон Spirit of Burgas 2011.

 

MaxBass ще се захранва от масивна звукова система и ще представи топ ниво line up и голямо количество ниско честотни вибрации, обещават организаторите. На сцената ще се изредят български и международни futuristic rhythmic bass изпълнители, които ще взривят въздуха с мощните си звуци.

 

Програмата е внимателно подбрана и ще включва DJ-и от списъка на лейбъла Mirizma. Live изпълненията ще покажат изразен афинитет към dubstep, drum`n`bass и dub по-специално.

 

В първата вечер на Spirit of Burgas парти атмосферата на събитието ще разчупи една легенда на atmospheric drum`n`bass течението – изпълнителят на Soundtrax /Big Bud (UK)/. Втората съботна вечер ще чуем dubstep парчета, за които ще е виновен французинът Von D, а последната нощ на MaxBass ще се качи руснакът Kelt, който ще представи своята скречи селекция.

 

Българско участие ще видим от добре познатите ни музикални формации като .M.S.U, Artmospheric, Mirizma, Zionlionz, BassWarriors, Play и други. На сцената ще се изявят и основателите на H.M.S.U. - умовете Targy и Аcidtrip, докато повече барабни ще има от Zion/Zionlionz/, Monk /BassWarriors/ и младият талант Fai7h и Techdown.

 

В лайнъпа ще вземат участие и Fortunah/Mirizma/, Dynamic/Mirizma/, Chakradancer Live!, Cinnamint /Artmospheric/, DaftDub и други.

 

Припомняме, че грандиозният музикален фест ще се проведе от 12 до 14 август на централния плаж в Бурас. Информация за билети и програмата можете да намерите на официалния сайт.

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay