Мъжът, жената – различни или еднакви?

„По действителен случай“ представя...

"Емоционални"
"Емоционални"

Прекалено различни ли са двата пола в своите чувства? А може би вътрешно си приличат, но ги изразяват според наложените правила в обществото? Защо някои момичета плачат два пъти дневно, а мъжете – веднъж в живота? И дали е така? 

Мъжът, жената – различни или еднакви?Често си задаваме такива въпроси, а темата за "вдигнатия капак на тоалетната чиния" е една от любимите ни. Сдружение "По действителен случай" решава смело да се гмурне в проблема – изследвайки, давайки отговори, предизвиквайки зрителя сам да ги търси. Такъв е спектакълът "Емоционални". Експедиция към центъра на чувствата и на двата пола. С музика, танц, текст, движение и костюми мултижанровият пърформанс отвежда публиката на увлекателно пътешествие през потиснатите светове в човека, към дълбоко залостените негови мисли, идеи, желания.

В ролите на Тя и Той влизат певицата Михаела Начкова и актьорът Огнян Голев. Тя преодолява чувствата си и постига стабилност, той разкрива себе си и своята емоционалност. Средствата на Огнян са споделянето и пет женски истории, а на Михаела – движението и песента. 

Тийзър, който да ви подготви за емоционалността на спектакъла, можете да преживеете тук. Ако това, което виждате, провокира интереса ви и бихте желали да наблюдавате интерпретацията му в галерия Credo Bonum – екипът на сдружение "По действителен случай" ще развихри артистичната си чувственост на 3 и 4 декември (този уикенд) от 19:00 часа. Билетите ще се продават непосредствено преди началото на "Емоционални". 

Пожелаваме приятно съпреживяване!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay